Κοσμοπλημμύρα από ξένους επισκέπτες σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς !

Θα σπάσει όλα τα ρεκόρ ο αριθμός των τουριστών στη χώρα μας

Θα σπάσει όλα τα ρεκόρ καθώς φαίνεται ο αριθμός των τουριστών που θα επισκεφθούν τη χώρα μας φέτος. Αυτό έχει ως συνέπεια μεγάλη αύξηση στα έσοδα και ανέλπιστο όφελος για την δοκιμαζόμενη Ελληνική οικονομία που θα ξεπεράσει το 1,3% του ΑΕΠ. Αυστραλοί, Κινέζοι, Κορεάτες δίνουν φέτος δυναμικό παρόν τόσο στην Αθήνα όσο και στα νησιά!

Όπως δείχνει το ρεπορτάζ του Star η προέλευση των τουριστών ξεφεύγει από την συνηθισμένη μέχρι πριν λίγα χρόνια (χώρες της ΕΕ και Βαλκάνια ) και πολλοί από τους επισκέπτες προέρχονται πλέον και από πιο «εξωτικές» για τα δεδομένα μας χώρες, όπως η Κίνα, η Ινδία, η Μαλαισία και η Ινδονησία.

Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που βλέπουν την Ασιατική αγορά να ανεβαίνει με γοργούς ρυθμούς και να γίνεται βάλσαμο για την εθνική οικονομία.

Η αύξηση στις φετινές τουριστικές εισπράξεις έκανε τη μεγάλη έκπληξη καθώς εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν το στόχο για τα 11,5 δις ευρώ.

Οι τιμές φαίνεται επίσης να έχουν μειωθεί και οι τουρίστες δεν διστάζουν να κάνουν αγορές τουριστικών αλλά και πολυτελών προϊόντων, όπως δηλώνουν στην κάμερα του star.

Οι τουρίστες δεν μένουν μόνο στην Αθήνα αλλά επισκέπτονται και τα ελληνικά νησιά. Ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς είναι φυσικά η Μύκονος και η Σαντορίνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top