Απόπειρα δολοφονίας με τη συνέργεια και της 27χρονης εν διαστάσει συζύγου

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 34χρονος σύζυγος

Απόπειρα δολοφονίας  με τη συνέργεια και της  27χρονης εν διαστάσει συζύγου

Συνελήφθησαν, χθες από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης , τρία άτομα ηλικίας 24, 23 και 27 ετών (δύο άνδρες και μία γυναίκα) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τις κατά περίπτωση κατηγορίες της «Απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση», παράβασης Νόμου «Περί όπλων» και «Απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση».

Στα αξιοσημείωτα ότι η 27χρονη, με ξένη υπηκοότητα, είναι εν διαστάσει σύζυγος με τον 34χρονο.

Συγκεκριμένα, τις απογευματινές ώρες χθες, στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης, ο 24χρονος ημεδαπός και 23χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 27χρονης, εντόπισαν τον 34χρονο αλλοδαπό, εν διαστάσει σύζυγο της αλλοδαπής , να κινείται με δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Στη συνέχεια αφού τον ακολούθησαν, τη στιγμή που βρίσκονταν σε διακοπή πορείας, ο 24χρονος πυροβόλησε, με όπλο μέσα από το αυτοκίνητο και ακολούθως, αφού αποβιβάστηκε απ’ αυτό συνεπλάκη με τον παθόντα, και πυροβόλησε αυτόν εκ νέου, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του, ενώ 23χρονος κατά την διάρκεια των πυροβολισμών, προσπαθούσε να διατηρήσει τον έλεγχο του αυτοκίνητου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top