Συνελήφθη γνωστός μεγαλοχειρουργός για "φακελάκι"

Δεν βάζει μυαλό - Δεύτερη φορά τον συνέλαβαν

Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών αναμένεται να οδηγηθεί ο 65χρονος χειρουργός, διευθυντής της μικροχειρουργικής κλινικής του ΚΑΤ, ο οποίος ζήτησε από ασθενή 300 ευρώ, για να τον χειρουργήσει μια μέρα μετά την διάγνωση!

Ο ασθενής, ο οποίος έγινε έξαλλος με την απαίτηση του γιατρού, καθώς τα έξοδα του καλύπτονταν πλήρως από το ασφαλιστικό του ταμείο, δέχτηκε την «προσφορά».

Την Παρασκευή, μια μέρα μετά την εγχείρηση, ο γιατρός συνελήφθη, αφού βρέθηκαν πάνω του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που προχωράει σε τέτοια «προσφορά» ο γιατρός, καθώς ήδη εκκρεμεί σε βάρος του προκαταρκτική έρευνα και για άλλη υπόθεση.

Η έρευνα αφορούσε καταγγελία μιας γυναίκας, σύμφωνα με την οποία, τον Ιανουάριο του 2013 για χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ο ιατρός απαιτούσε παράνομα, αρχικά 1.200 ευρώ, τα οποία μετά από διαπραγματεύσεις έγιναν 600 ευρώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top