Αυτός είναι ο 13χρονος θείος που σκότωσε τα ανήλικα αδέρφια στην Ηλεία

Τον πρόδωσε το πουκάμισό του- Συνταρακτική ανατροπή

Αυτός είναι ο 13χρονος θείος που σκότωσε τα ανήλικα αδέρφια στην Ηλεία

Δεν υπάρχουν λόγια για την ανατροπή που πήρε η υπόθεση δολοφονίας των δύο ανήλικων αγοριών, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε αρδευτικό κανάλι στην Ηλεία, καθώς πίσω από τον θάνατο τους βρίσκεται ο 13χρονος θείος τους, όπως σας είχαμε πει!

Παρόλο που οι γονείς των παιδιών με καταγωγή από την Βουλγαρία κατηγορούσαν την μητριά του πατέρα των παιδιών, τελικά το αδιανόητο έγκλημα διέπραξε ο 13χρονος αδερφός της μητέρας των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πουκάμισο που φορούσε στην μέση ήταν αυτό που τον πρόδωσε. Τα δύο παιδάκια στην προσπάθειά τους να σωθούν κρατήθηκαν από το πουκάμισο παρασύροντας το στο αρδευτικό κανάλι.

Η εύρεση του στον πάτο του καναλιού ήταν που κίνησε τις υποψίες των αρχών. Μέχρι εκείνη την ώρα ο 13χρονος δεν είχε δώσει κανένα σημάδι, αφού έκλαιγε με λυγμούς κατά την προσπάθεια εντοπισμού των παιδιών.

Στις ερωτήσεις της αστυνομίας όμως έπεσε σε αντιφάσεις και έτσι αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, κίνητρο της πράξης του, φέρεται να είναι τα συναισθήματα ζήλιας, που ένιωθε για τους δυο ανιψιούς του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top