Τραγωδία:Νιόπαντρος ο οδηγός του τροχαίου της Άρτας- Τρεις οικογένειες στα "μαύρα"

Συγκλονίζουν οι ιστορίες των θυμάτων - Εγκεφαλικά νεκρή η 16χρονη

Τραγωδία:Νιόπαντρος ο οδηγός του τροχαίου της Άρτας- Τρεις οικογένειες στα "μαύρα"

Στα «μαύρα» έχει ντυθεί η Άρτα από την φονική σύγκρουση που σημειώθηκε την Πέμπτη και σκόρπισε τον θρήνο σε τρεις οικογένειες.

Όπως σας είχαμε πει, στο ένα αμάξι επέβαινε ένας 45χρονος οδηγός και οι ηλικιωμένοι γονείς του και στο άλλο δύο αδερφές, 43 και 31 έτους μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους, οι οποίες πήγαιναν για μπάνιο.

Η σύγκρουση, η οποία έγινε στο 140,5ο χιλιόμετρο της Ε.Θ. Άρτας – Αντιρρίου και ήταν μετωπική, στοίχισε την ζωή στους δύο ηλικιωμένους γονείς του 45χρονου οδηγού του ενός οχήματος, στις δύο μητέρες, οι οποίες ήταν και αδερφές του άλλου οχήματος και στον 13χρονο γιο της μιας.

Εγκεφαλικά νεκρό είναι ένα 16χρονο κορίτσι, ενώ στην ΜΕΘ νοσηλεύονται ένα 15χρονο κορίτσι και ο 45χρονος οδηγός του ενός οχήματος. Το 3χρονο αγοράκι, το οποίο έχασε την μητέρα του, έχει μεταφερθεί στην ΜΕΘ νεογνών.

Η μοίρα έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι και στις δύο οικογένειες. Όπως έγινε γνωστό ο 45χρονος παντρεύτηκε την αγαπημένη του το προηγούμενο Σάββατο! Πήγαινε τους γονείς του οδικώς στην Άρτα και θα επέστρεφε στο Αίγιο, όπου βρίσκεται η σύζυγος του.

Πάντως, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν προσπάθησε κανείς να κάνει προσπέραση. Ο 45χρονος για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα.

Σε εξέταση αίματος που του έκαναν δεν βρέθηκε αλκοόλ, ωστόσο επειδή διαπιστώθηκε ότι είχε φάει, ίσως τον έπιασε υπνηλία και έχασε τον έλεγχο.

Όλοι ελπίζουν να σωθούν τόσο ο 45χρονος, όσο και τα τρία ανήλικα παιδιά, που νοσηλεύονται στην ΜΕΘ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top