Μπόρες, βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα!

Δες αναλυτικά τον καιρό ανά περιοχή και... πάρε ομπρέλα!

Μπόρες, βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα!

Μούσκεμα θα μας τα κάνει ο καιρός λίγο πριν «φύγει» ο Ιούλιος: με βροχές, καταιγίδες, βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας, αρχίζει η εβδομάδα σε αρκετές περιοχές της χώρας!

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά και βαθμιαία στην Πελοπόννησο.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ανατολικά και βόρεια, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βοριάδες έως 8 μποφόρ.

Αναλυτικά, ο καιρός ανά περιοχή:

Αττική: τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα καταιγίδας στα δυτικά και βόρεια του νομού κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 22 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: συννεφιά με βροχές και σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Άνεμοι μεταβλητοί έως 4 μποφόρ και θερμοκρασία μεταξύ 20 και 29 βαθμών.

Μακεδονία, Θράκη: στη Μακεδονία καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, με σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Στη Θράκη πρόσκαιρες νεφώσεις.
Άνεμοι ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 16 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: αίθριος καιρός, όμως, το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να βρέξει. Άνεμοι μεταβλητοί 4 μ ε 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 μέχρι 32 βαθμούς.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, με σταδιακή βελτίωση το απόγευμα. Βοριάδες 4 – 7 μποφόρ και θερμοκρασία από 17 έως 31 βαθμούς.

Κυκλάδες, Κρήτη: αίθριος καιρός, άνεμοι βόρειοι – βορειοδυτικοί μέχρι 8 μποφόρ και θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι από βόρειες ��ιευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Δες στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top