Στη φάκα της αστυνομίας οι ληστές των θεατρικών παραστάσεων! Είχαν ξαφρίσει τους θιάσους!

Πιάστηκαν με λεία που ξεπερνά τις 130.000 ευρώ, επτά Έλληνες 25-45 ετών

Στη φάκα της αστυνομίας οι ληστές των θεατρικών παραστάσεων! Είχαν ξαφρίσει τους θιάσους!

Θεατρική παράσταση για θεατρική παράσταση δεν είχαν αφήσει επτά Έλληνες ηλικίας 25-45 ετών, οι οποίοι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2012 ακολουθούσαν θιάσους προκειμένου να τους κλέψουν τις εισπράξεις!

Η πολυμελής εγκληματική ομάδα, είχε συνολικά λεία που ξεπερνά τα 130.000 ευρώ, και πιάστηκε στην αστυνομική φάκα έπειτα από συστηματική έρευνα και μια απόπειρα, στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Πιερίας, Τρικάλων, Αττικής και Αργολίδος.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ:

Οι δράστες, παραβίαζαν οχήματα των υπευθύνων-παθόντων, απ΄όπου και αφαιρούσαν τσάντες που περιείχαν μέρος ή και ολόκληρο το ποσό των εισπράξεων.

Μάλιστα μια φορά είχαν προσπαθήσει να αφαιρέσουν τσάντα από υπεύθυνη-ταμία της επιχείρησης, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει και να τραυματιστεί.

Μεταξύ άλλων, είχαν αρπάξει τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 300 εισιτήρια και γραφική ύλη.

Παράλληλα,σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κλειστά κυκλώματα καταγραφής ήχου και εικόνας που κατέγραφαν δημόσιο χώρο, πλήθος συσκευών και καρτών κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μικροποσότητα χασίας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν επτά ημεδαποί, ηλικίας από 25 έως και 45 χρόνων, και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ακόμη συνεργών τους, οι δύο εκ των οποίων κρατούνται ήδη σε καταστήματα κράτησης, ενώ ο τρίτος αναζητείται.

Επιπλέον, συνελήφθη 35χρονη ημεδαπή, εκτός εγκληματικής ομάδας, διότι στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας από τους κλεμμένους φ��ρητούς Η/Υ.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για «Αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος».




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top