Βίκυ Σταμάτη: Μέσα στην εβδομάδα θα βγει η βιοψία μετά τη διπλή μαστεκτομή

«Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση» λέει ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας

 Βίκυ Σταμάτη: Μέσα στην εβδομάδα θα βγει η βιοψία μετά τη διπλή μαστεκτομή

Μέσα στην εβδομάδα θα βγουν τ’ αποτελέσματα της βιοψίας μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη η Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου.

Η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, νοσηλεύεται στο αντικαρκινικό-ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», μετά την πολύωρη χειρουργική επέμβαση διπλής μαστεκτομής με ταυτόχρονη αποκατάσταση, στην οποία υπεβλήθη την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Μετά τα αποτελέσματα της βιοψίας, οι γιατροί αναμένεται να καθορίσουν και τις περαιτέρω κινήσεις τους, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας της.

Μέχρι στιγμής, η μετεγχειρητική της πορεία κρίνεται ικανοποιητική από τους θεράποντες ιατρούς της, ενώ ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», δηλώνει πως «της διαγνώσθηκε επώδυνη ινοκυστική μαστοπάθεια. Η επέμβαση της ήταν απαραίτητη, και αποφασίσθηκε έπειτα από σύσκεψη του ιατρικού συμβουλίου, στο οποίο συμμετείχαν οκτώ γιατροί, και πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία μου, τέσσερις ημέρες πριν το χειρουργείο. Όλοι οι συμμετέχοντες γιατροί, έκριναν ότι έπρεπε να γίνει το συντομότερο δυνατόν».

«Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Βίκυ Σταμάτη», δηλώνει στο Star ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας:

«Υπεβλήθη σε σειρά επεμβάσεων. Παραμένει ακόμα στην κλινική και έχουν γίνει κι άλλες επεμβάσεις όχι της ίδιας σοβαρότητος το διάστημα αυτό. Ελπίζω η ιατρική να έχει προλάβει το μεγάλο κακό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top