Στα βήματα του Γαβαλά η Αρετή Τσοχατζοπούλου δίνει τα ακίνητα για να γλυτώσει!

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο συνήγορός της

​Τα βήματα του Λάκη Γαβαλά ακολουθεί και η κόρη του πρώην Υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, η οποία προσκόμισε την Πέμπτη στο δικαστήριο συμβόλαιο με το οποίο εκχωρεί στο ελληνικό δημόσιο και τα τρία ακίνητα, που κατά το κατηγορητήριο, φέρεται να αγόρασε με χρήματα από άνομες συναλλαγές του πατέρα της.

Ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος προσκόμισε την Πέμπτη στο δικαστήριο λέγοντας ότι «η Αρετή Τσοχατζοπούλου δίνει στο ελληνικό δημόσιο τα τρία ακίνητα για τα οποία κατηγορείται. Δεινοκράτους, Κεφαλληνίας 40 και 38. Είναι αθώα. Έχει τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα έχει σοβαρότατο πρόβλημα στον εγκέφαλο. Θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Θέλει απέναντι στους συμπολίτες της να είναι ξεκάθαρη…»

-Πρόεδρος: «Ναι, μα είναι δεσμευμένα αυτά!»

-Δημητρακόπουλος: «Αυτό είναι το πρόβλημα. Θα είναι αναξιοποίητα για μία δεκαετία. Χρειάζονται αμετάκλητες αποφάσεις... Εμείς το δίνουμε τώρα με συμβολαιογραφική πράξη δωρεάς, ώστε να ακολουθήσει η αποδοχή. Το ίδιο έκανε και ο Γαβαλάς, που ήταν επίσης δεσμευμένα, αλλά η Δικαιοσύνη το εκτίμησε.»

Η αυλαία πάντως, της συνεδρίασης έπεσε μέσα σε κλίμα έντασης. Αφορμή ήταν η δήλωση του προέδρου ότι στις 29 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι απολογίες με πρώτο τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Αυτό το ... πρόγραμμα βρήκε αντίθετο τον Άκη Τσοχατζόπουλο και την υπεράσπισή του, που ζήτησαν περισσότερο χρόνο.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου όμως, επέμεινε ��έγοντας χαρακτηριστικά προς τους δικηγόρους: «ακυρώστε τα εισιτήριά σας. Το δικαστήριο δεν θα διακόψει, αν δεν έχουμε φτάσει στο πέρας των απολογιών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top