Πάτρα:35χρονη έκλεβε ρούχα,έφτυνε τους υπαλλήλους,δάγκωνε αστυνομικούς και έλεγε ότι έχει AIDS!

Οδηγείται στον Κορυδαλλό-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η ιστορία της

Πάτρα:35χρονη έκλεβε ρούχα,έφτυνε τους υπαλλήλους,δάγκωνε αστυνομικούς και έλεγε ότι έχει AIDS!

​Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η 35χρονη που συνελήφθη να κλέβει ρούχα σε κατάστημα της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα κρίθηκε προφυλακιστέα και οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η γυναίκα έμπαινε στα καταστήματα φορούσε ρούχα και παπούτσια και αναχωρούσε σαν κυρία! Όταν γινόταν αντιληπτή έφτυνε τους υπαλλήλους, λέγοντάς τους ότι έχει AIDS.

Η 35χρονη η οποία όταν συνελήφθη δάγκωνε τους αστυνομικούς για να ξεφύγει, εντοπίστηκε στο πλαίσιο αναζητήσεων των αστυνομικών καθότι το τελευταίο τετραήμερο μετέβαινε σε καταστήματα ρούχων και παπουτσιών, προσποιούμενη την πελάτισσα και επιχειρούσε να αφαιρέσει αντικείμενα.

Πιο συγκεκριμένα:

Την 12-7-2013 το απόγευμα, μετέβη σε κατάστημα ενδυμάτων όπου φορώντας ένα παντελόνι και μια μπλούζα, τα οποία είχε προβάρει, επιχείρησε να φύγει χωρίς να πληρώσει. Κατά την έξοδο της από το μαγαζί, η δράστιδα έγινε αντιληπτή από την 33χρονη υπεύθυνο του καταστήματος, στην οποία για να διατηρήσ��ι τα κλοπιμαία επιτέθηκε βίαια προκαλώντας της αμυχές.

Την 15-7-2013 το μεσημέρι μετέβη στο ίδιο κατάστημα με σκοπό την κλοπή χωρίς όμως να καταφέρει να αφαιρέσει κάτι.

Την 12 και την 13-7-2013 το πρωί, μετέβη σε κατάστημα πώλησης υποδημάτων όπου αφαίρεσε τέσσερα συνολικά ζευγάρια παπουτσιών, τα οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από καταδίωξη της από τους υπαλλήλους.

Η συλληφθείσα κατά τη σύλληψη της αντιστάθηκε στους αστυνομικούς, απωθώντας, εξυβρίζοντας και δαγκώνοντάς τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top