Κλειστό και ΠΑΛΙ το κέντρο: Συγκεντρώσεις ΠΟΕ-ΟΤΑ, δημάρχων και δημοτικών αστυνομικών

Νέες διαδηλώσεις κατά του πολυνομοσχεδίου

Κλειστό και ΠΑΛΙ το κέντρο: Συγκεντρώσεις ΠΟΕ-ΟΤΑ, δημάρχων και δημοτικών αστυνομικών

Πρώτη ανάρτηση: 17/07/2013 11:55

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί για ακόμη μία μέρα στο κέντρο της Αθήνας καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η μηχανοκίνητη πορεία εργαζομένων στη Δημοτική Αστυνομία από την πλατεία Κλαυθμώνος προς τη Βουλή με σύνθημα «όχι στις απολύσεις και στην κινητικότητα».

1953638.jpg
Οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους καθώς σήμερα Τετάρτη συνεχίζεται η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί με τη σχετική ψηφοφορία.

«Ενώ η παγκόσμια τάση είναι προς την αποκέντρωση και την ενίσχυση των αρμοδιοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, βλέπουμε αυτές να μειώνονται ειδικά στο θέμα της δημοτικής αστυνομίας. Δεν γνωρίζω καμία σύγχρονη μεγάλη πόλη που να μην έχει τη δημοτική αστυνομία της», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αναφερόμενος στην κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, σε δηλώσεις του μετά την πορεία των μελών της ΚΕΔΕ προς τη Βουλή.

1953635.jpg

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) έξω από τη Βουλή. Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, η Ομοσπονδία θα συμμετάσχει επίσης ��το συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ στις 19:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Οι δήμαρχοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι επί της Βασ. Σοφίας, ενώ οι δημοτικοί υπάλληλοι επί της οδού Αμαλίας.

Λόγω της κινητοποίησης κλειστές είναι αυτή την ώρα η Βασ. Σοφίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το Χίλτον μέχρι την πλατεία Συντάγματος, η Ακαδημίας από Κανάρη και η Σταδίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top