«Σφίγγει» ο κλοιός για τους δραπέτες φυλακών Τρικάλων-Θέμα ωρών η σύλληψή τους!

Το STAR στο σημείο της συμπλοκής-ΔΕΙΤΕ το βίντεο

«Σφίγγει» ο κλοιός για τους δραπέτες φυλακών Τρικάλων-Θέμα ωρών η σύλληψή τους!

​Στη περιοχή της Κόνισκας βρέθηκε το STAR, εκεί όπου υπήρξε το επίκεντρο της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων, κατά τη διάρκεια της οποίας, σε ανταλλαγή πυροβολισμών, σκοτώθηκαν ο ένας από τους πέντε κακοποιούς και ο θείος του!

Όσο περνούν οι ώρες «σφίγγει» ο κλοιός γύρω από τους υπόλοιπους Αλβανούς δρα��έτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εντοπισμός τους και η σύλληψή τους θεωρείται θέμα ωρών καθώς τουλάχιστον 1.000 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «χτενίζουν» ποτάμια και βουνά.

Μάλιστα, στις έρευνες συμμετέχουν και δύο ομάδες βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος!

Σημαντικό ρόλο για τον εντοπισμό των δραπετών ωστόσο έπαιξαν και οι θερμικές κάμερες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω στον 25χρονο κακοποιό που έπεσε νεκρός βρέθηκε και το glock του αδικοχαμένου αστυνομικού από το Δίστομο!

Την ίδια ώρα που οι ειδικές δυνάμεις προσπαθούσαν να συλλάβουν τους δυο κακοποιούς άλλοι συνάδελφοί τους έψαχναν τους υπόλοιπους δραπέτες στα βουνά της Ευρυτανίας.

Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός στην επιχείρηση

Στο νοσοκομείο Καρπενησίου διακομίστηκε το βράδυ της Τρίτης ένας αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των επικίνδυνων κακοποιών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε μια χαράδρα με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ισχίο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top