ΤΡΑΓΙΚΟ:Έπεσε από το μπαλκόνι ο 38χρονος που προσπάθησε να βγάλει τα μάτια της μητέρας του

Για να αποφύγει την σύλληψη

ΤΡΑΓΙΚΟ:Έπεσε από το μπαλκόνι ο 38χρονος που προσπάθησε να βγάλει τα μάτια της μητέρας του
​Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Αγυιά, με θύμα μία ηλικιωμένη μητέρα και θύτη τον 38χρονο γιο της.

Ο 38χρονος, αφού έβγαλε τα μάτια της μητέρας του, πήδηξε από το μπαλκόνι προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη από τους αστυνομικούς.

Μάνα και γιος νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Ρίου και σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος τραυματίστηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 38χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα ο δράστης, ενώ ήταν με την 71χρονη μητέρα του, στην οικία τους στην Πάτρα, της προκάλεσε βαριά σωματική βλάβη (εξόρυξη οφθαλμών), ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών, για να αποφύγει τη σύλληψη, πήδησε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου νοσηλεύεται εκτός κίνδυνου.

Ο δράστης διακομίσθηκε αρχικά στο ίδιο Νοσοκομείο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών στην Ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Πατρών, για εξέταση.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top