ΑΥΤΟ είναι το σημείο που έγινε η αιματηρή συμπλοκή με τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων!

ΒΙΝΤΕΟ από την μεταφορά των σωρών του Λίκα και του θείου του

​Αυτό είναι το σημείο που τα ξημερώματα της Τετάρτης έγινε η αιματηρή συμπλοκή μεταξύ των κακοποιών Αλβανών δραπετών και των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας.

koi-mploka-albanoi-thermo1.jpg
Το χωριό παραμένει από το πρωί αποκλεισμένο από Αστυνομικές δυνάμεις που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σημείο της συμπλοκής.

Άνδρες των Εγκληματολογικών εργαστηρίων προσπαθούν να συλλέξουν κάθε στοιχείο που μπορεί να φανεί χρήσιμο για την συνέχιση της μεγάλης επιχείρησης, αφού όπως αιφνιδιαστικά προέκυψε σήμερα, οι τέσσερις από τους πέντε δραπέτες των φυλακών των Τρικάλων παραμένουν ασύλληπτοι.

koi-mploka-albanoi-thermo2.jpg
Αυτό πρακτικά δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο οι υπόλοιποι τέσσερις να έχουν επίσης χωριστεί σε ομάδες των δυο.

Δεκάδες είναι οι κάλυκες που έχουν μαζευτεί αλλά και πολλά ακόμη τα στοιχεία που είναι προς αξιοποίηση.

Πριν από λίγη ώρα με φορτηγάκια γραφείου τελετών, οι σωροί των δυο νεκρών μεταφέρθηκαν για το νοσοκομείο του Ρίου.

koi-mploka-albanoi-thermo10.jpg
Οι κάτοικοι είναι όπως είναι φυσικό σοκαρισμένοι από αυτά που έγιναν το βράδυ, ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που πήγαν σήμερα στο χωριό, αν και δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά διατηρούν σπίτια στην περιοχή, για να μάθουν τι έγινε.

koi-mploka-albanoi-thermo11.jpg
Πληροφορίες πάντως που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως στην ευρύτερη περιοχή της Κόνισκας, παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν ξανά.

koi-mploka-albanoi-thermo9.jpg
Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το που μπορεί να βρίσκονται οι υπόλοιποι τέσσερις δραπέτες και εάν αποσπάστηκαν από τους άλλους δυο για να ακολουθήσουν άλλο δρομολόγιο προς την Ευρυτανία.

Εάν έχει συμβεί αυτό, τότε η επιχείρηση αποκτά ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, αφού θα απαιτηθούν έρευνες σε μια τεράστια έκταση απάτητων δασών και βουνών. Ο δρόμος πρόσβασης για την Κόνισκα, άνοιξε από τις αστυνομικές δυνάμεις λίγο μετά τις δυο το μεσημέρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top