Νέα υπόθεση Φαίης στην Νίκαια: 32χρονος "έσπασε" στο ξύλο την 28χρονη φίλη του

Ο νταής πυγμάχος την είχε κάνει σάκο του μποξ - Ανατριχιαστική ιστορία

Νέα υπόθεση Φαίης στην Νίκαια: 32χρονος "έσπασε" στο ξύλο την 28χρονη φίλη του
Μια νέα υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού 28χρονης από τον 32χρονο σύντροφο της ξυπνάει θλιβερές αναμνήσεις από την τραγική ιστορία της 23χρονης Φαίης.

Η Γωγώ για καλή της τύχη ζει ακόμα όμως δεν θα ξεχάσει ποτέ τον εφιάλτη από τον άγριο ξυλοδαρμό του «νταή» πυγμάχου φίλου της.

Ο 32χρονος Χρήστος και η 28χρονη Γωγώ από την Νίκαια διατηρούσαν σχέση από τον Οκτώβριο του 2012. Τον Απρίλιο ο νευρικός και ζηλιάρης σύντροφος της σε ένα καυγά την κατέβασε από το μηχανάκι του κ��ι την χτύπησε με ένα ανάποδο χαστούκι στο μάτι και την μύτη.

Στη συνέχεια άρχισε να την κλωτσάει μέσα στην μέση του δρόμου και στο τέλος της έριξε και μια κουτουλιά για να την «τιμωρήσει».

Η κοπέλα κατέληξε στο νοσοκομείο, ενώ εκείνος εμφανίστηκε μετανιωμένος. Την έπεισε. Η ηρεμία δεν κράτησε για πολύ.

Περίπου ένα χρόνο μετά, τον Μάιο του 2013 ο «σύντροφός» της άρχισε πάλι να την χτυπάει πάνω στο μηχανάκι. Της έριξε δύο αγκωνιές στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν εν κινήσει. Η Γωγώ ζαλίστηκε και κρεμάστηκε από το χέρι του, όμως εκείνος συνέχισε το ξύλο…

Όταν την γύρισε σπίτι της οι γονείς της έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν. Εκείνος αντί για συγνώμη εξαπέλυσε απειλές εναντίον τους. Άρχισε να τους βρίζει και τράπηκε σε φυγή λίγο πριν έρθει η αστυνομία.

Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε και άρχισε να φωνάζει «Σε αγαπάω, άνοιξε να μιλήσουμε».

Για καλή τύχη του κοριτσιού οι γονείς της δεν λύγισαν στις εκκλήσεις του. Κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα και έστειλαν επιστολές μέχρι και στους αρμόδιους υπουργούς.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top