Νεκροί δυο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων-Σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση και για τους υπόλοιπους

Ολονύχτια μάχη-Αποφασισμένοι για όλα οι αστυνομικοί

Νεκροί δυο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων-Σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση και για τους υπόλοιπους

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες μια τεράστια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας, με σκοπό των εντοπισμό και των υπόλοιπων δραπετών των φυλακών Τρικάλων.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το βράδυ της Τρίτης, σημειώθηκε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των αστυνομικών και των κακοποιών, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δυο εξ΄αυτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τους LIKA EDISON ηλικίας 25 ετών και MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ ADMIR ή KRISTAQ, ηλικίας 41 ετών.

030713005214_4578.jpg
Στο σημείο, υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη κινητοποίηση. Έχουν στηθεί μπλόκα, ενέδρες, σκυλιά ιχνηλάτες βοηθούν, ενώ στην υπηρεσία των αστυνομικών συνεχίζουν να βρίσκονται οι θερμικές κάμερες που βοήθησαν πολύ στον εντοπισμό των δραπετών.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί μετά το χθεσινό καρτέρι, είναι αποφασισμένοι για όλα. Στόχος τους είναι να μείνουν και να τους βρουν.

ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ:

Κατά ριπάς άκουγαν τη νύχτα οι κάτοικοι να πέφτουν οι πυροβολισμοί μεταξύ κακοποιών και αστυνομικών, μιας και οι δραπέτες με το που άκουσαν «παραδοθείτε» άρχισαν να πυροβολούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top