Επαναστατική εφαρμογή στο ίντερνετ made in Greece

Aλλάζει τον τρόπο που γνωρίζαμε τα βιβλία

Τα τελευτα��α χρόνια τα Tablets έχουν κατακλύσει την παγκόσμια αγορά, ενώ οι εφαρμογές που δημιουργούνται διαδέχονται η μια την άλλη. Ωστόσο μια ελληνική καινοτομία σας παρουσιάζει σήμερα το Star. Πρόκειται για μια εφαρμογή στο ibook που αλλάζει τον τρόπο που γνωρίζαμε τα βιβλία προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κατεβάσματος στον χρήστη.

Μέσα στην κρίση μια Ελληνική εταιρεία δημιουργεί πλέον εκδόσεις σε αυτήν την πλατφόρμα που μάλιστα διατίθεται σε όλο τον κόσμο. Κατεβάζοντας αυτήν την εφαρμογή μπορούμε να βρούμε εκατοντάδες χιλιάδες τίτλους βιβλίων είτε πληκτρολογώντας απλά τον τίτλο είτε βάση της θεματολογίας που επιθυμούμε.

Χωρίς τον περιορισμό του χώρου μιας τυπωμένης σελίδας μπορούμε να δούμε ολόκληρη συλλογή φωτογραφιών έχοντας πλήρη πλέ��ν αντίληψη του προϊόντος.

Ενώ οι διαδραστικές πλέον φωτογραφίες σου δίνουν την απάντηση ζωντανά με ένα click πολλή πληροφορία μέσα μικρό κουτάκι.

Φανταστείτε πόσες σελίδες θα χρειαζόμασταν σ΄αυτήν μόνο την σελίδα.

Μάλιστα σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο τον πρώτο οδηγό για την Μύκονο ενώ στα άμεσα σχέδια μας είναι η παραγωγή διαδραστικών βιβλίων με πολιτιστικό και ιστορικό περιεχόμενο γιατί πιστεύουμε ότι ο μεγαλύτερος θησαυρός της Ελλάδας είναι ο πολιτισμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top