Αύτη είναι η ξανθιά γοητευτική υπασπιστής της Φώφης Γεννηματά

Σπάει για δεύτερη φορά το «άβατο» του ανδροκρατούμενου υπουργείου Άμυνας

Η Φώφη Γεννηματά, αφού «έσπασε» το «άβατο» του κατεξοχήν ανδροκρατούμενου υπουργείου Άμυνας, αναλαμβάνοντας το αξίωμα του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, είπε να κάνει ένα βήμα παραπέρα.

Επέλεξε να έχει μια γυναίκα στο πλευρό της και συγκεκριμένα για τη θέση του υπασπιστή. Έτσι κατέληξε στην πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού, Πηνελόπη Πουλή. Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα που τοποθετείται σε θέση υπασπιστού υπουργού στο χώρο της Εθνικής Άμυνας σπάζοντας για δεύτερη φορά το ��άβατο».
POULI.jpg
Ποια είναι η όμορφη ξανθιά υπασπιστής

Η Πηνελόπη Πουλή, ανήκει στο Σώμα Νοσηλευτικής και έχει ένα πραγματικά εντυπωσιακό βιογραφικό. Είναι Αξιωματικός Νοσηλευτικής, με πτυχίο αυτοδύτη της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, έχει ειδίκευση στην καταδυτική ιατρική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση πάνω σε καθήκοντα Νοσηλευτικής από τις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Karolinska της Σουηδίας και του Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα παράλληλα, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης η πλωτάρχης είναι και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Executive Msc in European Studies) έχοντας παρουσιάσει την εργασία της με θέμα «Πολιτικές Υγείας στα κράτη-μέλη της ΕΕ και στους διεθνείς Οργανισμούς ΟΗΕ και ΠΟΥ.

Μιλά άψογα αγγλικά και γαλλικά ενώ το παρουσιαστικό της την κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο. Τα μεγάλα εντυπωσιακά καστανά μάτια της μαρτυρούν ένα άνθρωπο με πείσμα και όνειρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top