Λάκης Γαβαλάς: «Η ψυχή μου ξέρει πόσο σκούρα και γκρίζα είναι ακόμα»

Χαλαρώνει στο Ξυλόκαστρο με λίγους καλούς φίλους

Λάκης Γαβαλάς: «Η ψυχή μου ξέρει πόσο σκούρα και γκρίζα είναι ακόμα»

Για τον εγκλεισμό του στη φυλακή, για τους ανθρώπους που του στάθηκαν αλλά και για το νεο του ξεκίνημα μίλησε αποκλειστικά στο Σταρ ο Λάκης Γαβαλάς. Ο επιχειρηματίας μετά απο 14 μήνες στη φυλακή χαλαρώνει με λίγους καλούς φίλους στο Ξυλόκαστρο.


«Εγώ ξεκινάω απο το μηδέν, αλλά η Ελλάδα ξεκινάει απο το 090, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Απο εδώ και πέρα θα ασχολούμαι με τα οικονομικά και θα ζω οικονομικά.» σημειώνει στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του για να προσθέσει «Η ψυχή μου ξέρει πόσο σκούρα και γκρίζα είναι ακόμα».

«Τρέμω μετά απο τόσο καιρό να ξαναμιλάω μπροστά στις κάμερες.

Καταρχήν πρέπει να ξεχάσω πάρα πολλά πράγματα και γι΄αυτό το λόγο ήρθα στο ησυχαστήριο το υποτιθέμενο εδώ.» υπογράμμμισε.


«Αγαπάω την Ελλάδα γι΄αυτό δεν έφυγα ποτέ. Υποτίθεται ότι με έκλεισαν μέσα 14 μήνες, γιατί φοβόντουσαν ότι θα φύγω από τη χώρα μου.. Πάντοτε παρέμενα στην Ελλάδα, περίμενα και μου έκαναν τέσσερις συλλήψεις για να είναι πιο θεαματικό. Με θυσίασαν άδικα.

Εγώ έφτιαξα τέτοια έργα για να φιλοξενώ όσο γίνεται περισσότερους εργαζόμενους. Αυρταπαρνήθηκα πράγματα δικά μου. Δεν πήρα ποτέ ένα σκάφος. 30 χρόνια δεν έχω αγοράσει κάτι. Όλα τα έδινα στη δουλειά μου για να πάρω αυτήν την ανταμοιβή; Ήταν λίγο σκληρό.»

Οι ολιγοήμερες διακοπές του Λάκη Γαβαλά στο Ξυλόκαστρο τελειώνουν, αφού στόχος του είναι να επιστρέψει στη δουλειά και να ξαναστήσει την εταιρία του.

«Η φυλακή με άλλαξε, με έκανε πιο..όχι ταπεινό με την έννοια της λέξης που πάντοτε ήμουν, πιο ταπεινός στα πιστεύω μου, δηλαδή δεν πετάω πια στα σύννεφα, που αυτό θα ήταν καλό για να παροτρύνω κι άλλους ανθρώπους, με έχει γειωμένο, οπότε πατάω στη γη. Ούτε αποδημητικό πουλί αισθάνθηκα ποτέ, αλλά πουλί, ναι, αισθανόμουν που ήθελε να πετάει ελεύθερο. Αυτό μου το άλλαξε, με έκανε να πατάω στη γη.»


Η φυλακή σε μαγκεύει

«Σε μαγκεύει με την έννοια ότι δεν μπορείς να κουνάς πολύ τα χέρια, γιατί ο άλλος θα νομίζει οτι πας να του επιτεθείς...cut..σε κάνει να τρως άλλα ντ΄'αλλων προκειμέν��υ να γεμίσεις το στομάχι σου...cut..To θεωρώ πολύ μεγάλη μαγκιά για τον εαυτό μου και να μπορώ να ανταπεξέλθω και να είμαι αξιοπρεπής και να κάνω δέκα ανθρώπους να δακρύζουν τη στιγμή που έφευγα απο τη φυλακή και με την ευκαιρία τους χαιρετάω όλους εκεί και να τους πω οτι δε χάνουν και πάρα πολλά απο τον κόσμο, τουλάχιστον αυτές τις μέρες που είμαι έξω».


Οι δικοί του άνθρωποι είναι στο πλευρό του και του διοργάνωσαν ένα πάρτι έκπληξη για την αποφυλάκισή του.

«Θα σας πω γι΄αυτό τό πάρτι. Ήμασταν πέντε φίλοι. Οι καρδιακοί μου φίλοι... Ένας εφερε μια τούρτα, κακώς κόπιαρε το logo γιατί δεν το κόπιαρε και σωστά, γιατί το free da kahlo, αν το αναγραμματίσεις είναι Κορυδαλλός, Koridalo!!! Γι΄αυτό το έβγαλα αυτό, δεν είχα καμία σχέση με τη Φρίντα κάλο, κανείς δεν το κατάλαβε και χαίρομαι που η Ελλάδα έχει έναν πανέξυπνο που είμαι εγώ, ενώ οι άλλοι είναι στην εκπαίδευση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top