Ονειρεύονται τις παραλίες μας: Τρισέλιδο αφιέρωμα στη Νάξο έκανε αυστριακή εφημερίδα!

ΔΕΙΤΕ τι γράφουν στο δημοσίευμα

Ονειρεύονται τις παραλίες μας: Τρισέλιδο αφιέρωμα στη Νάξο έκανε αυστριακή εφημερίδα!

​Με τον τίτλο «Στα ίχνη του Δία και του Διόνυσου στη νήσο Νάξο» κυκλοφόρησε ένα τρισέλιδο αφιέρωμα στο όμορφο νησί μας η μεγαλύτερης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα «Kronen Zeitung»!

Στο άρθρο γίνονται ευρείες παραπομπές στην ελληνική μυθολογία, σε συνδυασμό με όσα μπορεί να απολαύσει ο σημερινός επισκέπτης στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων!

Επισημαίνεται ακόμα πως στη Νάξο έχει διατηρηθεί η «παλιά Ελλάδα» με όλα τα καλά της από τα γραφικά στενά και τα σκαλοπάτια που οδηγούν στο Κάστρο, τα μεσαιωνικά σπίτια, μέχρι τα δεκάδες μαγαζιά και μαγαζάκια, αλλά και τις ταβέρνες και τα εστιατόρια.

gjtyej.jpg
Δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αναφορές στις μαγευτικές αμμώδεις παραλίες των πολλών χιλιομέτρων, όπως στον Άγιο Προκόπιο και την Αγία Άννα, αλλά και στην τυπική μεσογειακή κουζίνα, όπως επίσης και την έντονη νυχτερινή ζωή, με τον συντάκτη του αφιερώματος να συμπεραίνει πως οι θεοί είχαν δίκαιο, ότι δηλαδή «στη Νάξο υπάρχουν όλα που συνιστούν ένα ελληνικό νησί».

Εκτός από αυτό το αφιέρωμα στην «Kronen Zeitung», υπήρξε και ένα άλλο της «Kurier» με τίτλο «Τέσσερα ελληνικά νησιά σε τεστ», το οποίο αποτύπωνε εντυπώσεις από το ταξίδι που πραγματοποίησαν πρόσφατα στις Κυκλάδες, ��υστριακοί δημοσιογράφοι εκπρόσωποι των σημαντικότερων αυστριακών ημερήσιων εφημερίδων, ειδικών εντύπων και της δημόσιας Αυστριακής Τηλεόρασης.

Όπως τονιζόταν συμπερασματικά από την «Kurier», «ένα κοινό έχουν τα τέσσερα από τα συνολικά 27 νησιά των Κυκλάδων, Σαντορίνη, Μύκονος, Νάξος και Πάρος: ονειρώδεις παραλίες, με κρυστάλλινη θάλασσα, όμορφες πόλεις με την τυπική γαλανόλευκη αρχιτεκτονική και καλή προσβασιμότητα με αεροπλάνο ή με πλοίο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top