Ξεχάστε το κυριακάτικο μπανάκι: Βροχές και πτώση τη�� θερμοκρασίας

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας παροδικές βροχές ή καταιγίδες από τη Στερεά και βορειότερα καθώς και στα βορειοανατολικά τμήματα του Αιγαίου, περιμένουμε την Κυριακή. Στη Βόρεια Ελλάδα τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι τοπικά έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 28 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Τις βραδινές ώρες στο βορειοδυτικό Αιγαίο και στη θαλάσσια περιοχή νότια της Πελοποννήσου οι άνεμοι θα ενισχυθούν σε θυελλώδεις.

Λίγες νε��ώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα βόρεια περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι, ενισχυόμενοι το απόγευμα σε ισχυρούς.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας κατά τις βραδινές κυρίως ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί ενισχυόμενοι το απόγευμα σε σχεδόν θυελλώδεις και στα ανοικτά του Θερμαΐκού θυελλώδεις.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top