Πιθανόν έχουν περάσει στην περιοχη της Άνω Χώρας Ναυπακτίας οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Μπλόκα αστυνομικών σε ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα

Πιθανόν έχουν περάσει στην περιοχη της Άνω Χώρας Ναυπακτίας οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων
Την πληροφορία οι δολοφόνοι - δραπέτες των φυλακών Τρικάλων να έχουν περάσει αποκλειστικά στον ορεινό όγκο της Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Άνω Χώρας Ναυπακτίας, εξετάζουν πλέον, σύμφωνα με τοπικό site της Πάτρας, οι αστυνομικές Αρχές με τον… κλοιό να στενεύει επικίνδυνα για τους πέντε κακοποιούς.

Η κινητικότητα είναι έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια τόσο της νύκτας όσο και της ημέρας, με τα μπλόκα και τους ελέγχους από τους αστυνομικούς να είναι διαρκείς και την ΕΛ.ΑΣ. να παραμένει σε επιφυλακή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί να μεταφερθεί και το επιχειρησιακό κέντρο που έχει στηθεί στην περιοχή.

Καθημερινά καταφθάνουν στην περιοχή και νέες δυνάμεις οι οποίες ενισχύουν τις υπάρχουσες σε μια προσπάθεια αποκλεισμού και παρατήρησης όσων περισσότερων σημείων γίνεται προκειμένου οι δράστες να μην μπορούν να ξεφύγουν από πουθενά.

Οι δραπέτες πάντως δεν φαίνονται διατεθειμένοι να παραδοθούν τόσο εύκολα και οι συχνές επιδρομές τους σε σπίτια για είδη πρώτης ανάγκης κυρίως ρούχα αλλά και τρόφιμα, δείχνει του λόγου το αληθές.

Επικεφαλής παραμένει ο Αιτωλοακαρνάνας Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδος Αθανάσιος Ματσίκας ο οποίος έχει αναλάβει το συντονισμό της επιχείρησης εντοπισμού των Αλβανών. Ο ίδιος για χρόνια διοικητής των ΕΚΑΜ, γνωρίζει πολύ καλά το πώς θα συντονίσει τις ομάδες του για την επιχείρηση αυτή. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top