Η πιο σημαντική δίκη του Αλέξη Κούγια είναι σήμερα

Αντιμετωπίζει την ποινή της οριστικής διαγραφής από τον Δικηγορικό Σύλλογο

Η πιο σημαντική δίκη του Αλέξη Κούγια είναι σήμερα

Με την ποινή της οριστικής διαγραφής από τα μητρώα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών απειλείται ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, θα δώσει στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης την πιο σκληρή δικαστική του μάχη καθώς εφόσον σήμερα το Πειθαρχικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου θα ακολουθήσει το σκεπτικό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών πως ο κ. Κούγιας «προσβάλλει διαχρονικά το κύρος του δικηγορικού λειτουργήματος», τότε θα βρεθεί αντιμέτωπος με την τελεσίδικη απόφαση.

Ο κ. Κούγιας, έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά τρεις φορές με προσωρινή παύση σύμφωνα με το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Δ.Σ.Α., το οποίο σημειώνει πως παρά τις ποινές που του έχουν επιβληθεί «συνεχίζει την αναξιοπρεπή συμπεριφορά για δικηγόρο».

Οι πειθαρχικές διαδικασίες σε βάρος του, αφορούσαν τον διαπληκτισμό του με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο και την «έφοδο» του στον τηλεοπτικό σταθμό Alter πηδώντας από την μάντρα.

Ο κ. Κούγιας από την πλευρά του, είχε προσφύγει κατά της απόφασης διαγραφής του στο Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, το οποίο θα αποφασίσει για την τύχη του γνωστού ποινικολόγου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top