Απόφαση- "καταπέλτης": Ισόβια στην παπαδιά και τον εραστή της για το φόνο του ιερέα

Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό

Απόφαση- "καταπέλτης": Ισόβια στην παπαδιά και τον εραστή της για το φόνο του ιερέα

Πρώτη ανάρτηση: 26/06/2013 16:41​

Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε πριν από λίγο το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγίου το σατανικό ζευγάρι για τη δολοφονία του ιερέα Θανάση Αυγερόπουλου στην Ηλεία.

Ειδικότερα, ο 41χρονος εραστής της παπαδιάς καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και τέσσερα χρόνια φυλάκιση για το φόνο αλλά και για τις κατηγορίες οπλοκατοχής, οπλοχρησίας, ναρκωτικών κ.λπ. Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε και η παπαδιά.

παπαδιά.jpg
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό. Με ψήφους 7-0 για τον εραστή και 6 - 1 για την παπαδιά και οι δύο εραστές κρίθηκαν ένοχοι.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, την περασμένη Παρασκευή στην διάρκεια της απολογίας του ο 41χρονος, άλλαξε την προανακριτική του κατάθεση, τόνισε ότι η παπαδιά δεν φταίει σε τίποτα και πως ο ίδιος, πάνω στη ζήλεια και τη θολούρα του, σκότωσε τον ιερέα, χωρίς να συμμετέχει σε καμία περίπτωση η παπαδιά στο έγκλημα.

Αυτό όμως δεν υπολογίστηκε από το δικαστήριο που έκρινε ότι είναι ένοχη και η γυναίκα.

843papadia erastis.jpg

Σημειώνεται πως και ο ��ισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή και των δύο.

Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε:

"Η διαβολική δολοφονία του ιερέα, κατά τον χαρακτηρισμό του Εισαγγελέα της έδρας, τιμωρήθηκε αυστηρά από τη Δικαιοσύνη, δίνοντας έτσι το μήνυμα στην κοινωνία ότι και οι πλέον καλοσχεδιασμένες ανθρωποκτονίες τελικώς οδηγούν στα ισόβια".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top