Αποκλειστικό: Πήγε η υφυπουργός Υγείας στο γραφείο της και έλειπαν όλοι οι υπάλληλοι!

Αν είναι δυνατόν:Βρήκε τις πόρτες κλειδωμένες και έψαχνε τα κλειδιά!

Αποκλειστικό: Πήγε η υφυπουργός Υγείας στο γραφείο της και έλειπαν όλοι οι υπάλληλοι!

Μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη την πρώτη κιόλας μέρα στο νέο της γραφείο στο υπουργείο Υγείας βρέθηκε η υφυπουργός, κ. Ζ. Μακρή, αφού οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και οι υπάλληλοι απόντες!

Αν είναι δυνατόν! Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και τα μνημόνια, που μιλούν για απολύσεις στο δημόσιο, δεν ιδρώνει το αυτί ορισμένων. Κάποιοι υπάλληλοι δεν βάζουν μυαλό και παραμένουν ασυνεπείς ακόμα και την πρώτη μέρα που είναι να υποδεχτούν την νέα υφυπουργό. Ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν κατάφεραν να συμπεριφερθούν όπως οφείλουν.

Μα μπορείτε να το φανταστείτε αυτό; Πήγε η υφυπουργός πρώτη μέρα και ήταν όλα κλειστά! Όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και ήταν κλειδωμένη! Στενός της συνεργάτης, με τον οποίο έφτασε μαζί στο υπουργείο, «έτρεχε» να βρει το κλειδί, για να ξεκλειδώσουν μόνοι τους την πόρτα.

Αφού τελικά βρέθηκε το «μαγικό» κλειδί και άνοιξαν την πόρτα είδαν τα γραφεία μέσα άδεια και τα φώτα κλειστά όπως μπορείτε να δείτε στα αποκλειστικά πλάνα του Star και στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γκούμα.

Παρόλο που η ώρα είχε περάσει και ήταν τουλάχιστον 20 λεπτά μετά τις οκτώ κανένας υπάλληλος δεν ήταν στο πόστο του. Ούτε ένας!

Η κ. Μακρή, για καλή της τύχη, είχε επισκεφτεί και στο παρελθόν το γραφείο και κατάφερε να εξυπηρετηθεί μόνη της, αλλιώς θα έπρεπε να… τους περιμένει απ’ έξω ίσως!

Μιλάμε για τον πλήρη παραλογισμό… Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα στο βίντεο

Περισσότερες λεπτομέρειες από το ρεπορτάζ στο δελτίο του Star στις 19:45

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top