Πάνε με το ελικόπτερο για μπάνιο και προσγειώνονται δίπλα σε λουόμενους!

Γίνεται και αυτό στην Ελλάδα, σε παραλία της Ηλείας

Πάνε με το ελικόπτερο για μπάνιο και προσγειώνονται δίπλα σε λουόμενους!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στην παραλία του Αρκουδίου στην Ηλεία, αφήνοντας μας όλους με το στόμα ανοιχτό.

Έλληνες και αλλοδαποί επιχειρηματίες, αγνοώντας προκλητικά τους κανονισμούς εναέριας κυκλοφορίας και προφανώς και το σχέδιο πτήσης που υποβάλλουν, προσγειώνουν τα ελικόπτερά τους στον κόλπο του Αρκουδίου, πάνω στην αμμώδη παραλία και δίπλα από τους λουόμενους .

Πολίτες αναφέρουν ότι πριν από δέκα περίπου ημέρες στις 3 το μεσημέρι, ένα από αυτά τα ελικόπτερα προσγειώθηκε δίπλα τους σηκώνοντας ένα τεράστιο σύννεφο άμμου και σκόνης που κάλυψε τα πάντα. Σε αυτό σύμφωνα με πληροφορίες επέβαιναν δύο επιχειρηματίες από την Δυτική Ελλάδα με τις συζύγους τους οι οποίοι αφού ήπιαν τον καφέ τους έφυγαν μετά από δύο ώρες, αφήνοντας άναυδους τους επισκέπτες και τους λουόμενους.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες πολιτών, την Κυριακή, ένα ακόμη μικρό ελικόπτερο προσγειώθηκε στον ίδιο χώρο με επιβάτες Ρώσους επιχειρηματίες .

Όπως λένε οι πολίτες είναι άκρως προκλητικό δίπλα από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της 117 ΠΜ Ανδραβίδας να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και να μην αντιδρά κάποιος εκ των αρμοδίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top