ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικός ζητά σε γυναίκα να σηκώσει την μπλούζα της και το σουτιέν της

Σε κεντρικό δρόμο και ενώ της κάνει έναν έλεγχο «ρουτίνας»

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικός ζητά σε γυναίκα να σηκώσει την μπλούζα της και το σουτιέν της

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο το οποίο δείχνει γυναίκα να σηκώνει την μπλούζα της σε ένα έλεγχο ρουτίνας μετά από εντολή αστυνομικού σε κεντρικό δρόμο του Λέικλαντ των ΗΠΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν περιπολικό σταμάτησε διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άντρας και μία γυναίκα οδηγός, λόγω σπασμένου φαναριού.

Κατά τη διάρκεια της εξακρίβωσης στοιχείων και του ελέγχου του οχήματος για τυχόν ναρκωτικά, ο ένας εκ των δύο αστυνομικών ζήτησε από την οδηγό να εξέλθει του οχήματος.

images (1).jpg
Αφού τη διέταξε να σηκώσει τα χέρια ψηλά και να αποκαλύψει τις τσέπες του παντελονιού της, της ζήτησε να σηκώσει την μπλούζα της και να «τινάξει» δύο φορές το σουτιέν της, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν έκρυβε εκεί κάτι.

Το όνομα της γυναίκας οδηγού είναι Zoe Brugger. Η Zoe δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι την περιμένει όταν επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με τον σύντροφό της τον οποίο προηγουμένως είχε πάρει από την δουλειά του.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, η γυναίκα ήταν πολύ αγχωμένη, ντροπιασμένη και εκνευρισμένη από την απαίτηση του αστυνομικού την οποία εκτέλεσε κατά γράμμα ενώ στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα.

Το συμβάν μελετά ο εισαγγελέας ενώ το αστυνομικό τμήμα Λέικλαντ κάνει την δική του έρευνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top