ΤΡΑΓΙΚΟ:Δεν έχει χρήματα για την κηδεία,η οικογένεια της 16χρονης που σκοτώθηκε στον Αγ.Στέφανο

«Χορεύαμε μαζί τους στο party» λένε συγκλονισμένοι, οι συμμαθητές τους

ΤΡΑΓΙΚΟ:Δεν έχει χρήματα για την κηδεία,η οικογένεια της 16χρονης που σκοτώθηκε στον Αγ.Στέφανο

Όλη η Ελλάδα θρηνεί για το ασύλληπτο τροχαίο στον Άγιο Στέφανο, που έκοψε το νήμα της ζωής μιας 41χρονης γυναίκας και τεσσάρων 16χρονων κοριτσιών, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το τραγικό της υπόθεσης, είναι πως μια από τις οικογένειες των κοριτσιών που χάθηκαν, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην έχει χρήματα για την κηδεία.

Γι΄αυτό, γονείς, συμμαθητές και καθηγητές του Λυκείου που πήγαιναν οι τέσσερις 16χρονες στον Άγιο Στέφανο, μαζεύουν χρήματα ώστε να κάνουν την κηδεία του κοριτσιού.

Ο τοίχος του Λυκείου, είναι γεμάτος από λουλούδια και μηνύματα από συμμαθητές των κοριτσιών που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή.

Τραγική ειρωνία, είναι οι μαρτυρίες των συμμαθητών τους, που λένε πως λίγη ώρα πριν το μοιραίο τροχαίο χόρευαν όλοι μαζί.

Μερικά λεπτά αργότερα, ενημερώθηκαν για το τροχαίο και έτρεξαν από το πάρτι να βοηθήσουν, χωρίς να ξέρουν πως μέσα στο αυτοκίνητο ήταν εγκλωβισμένες οι συμμαθήτριες τους!

Το κατάλαβαν, με το που τις απεγκλώβισαν.

Τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας δ��ν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ενώ οι Αρχές περιμένουν τη νεκροτομή να ρίξει φως στο μυστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top