Είναι ΜΟΛΙΣ 16 ετών αλλά μοιάζει με 60 εξαιτίας σπάνιας γενετικής πάθησης!

ΔΕΙΤΕ την μετά την πλαστική επέμβαση που της άλλαξε τη ζωή-ΦΩΤΟ

Η Zara Hartshorn, είναι ΜΟΛΙΣ 16 ετών, αλλά μοιάζει με 60 εξαιτίας μιας σπάνιας γενετικής πάθησης που ονομάζεται λιποδυστροφία και την έχει κάνει να μοιάζει με μεσήλικη γυναίκα.

teen2.jpg
Η ζωή της 16χρονης έφηβης, της έδειξε το σκληρό της πρόσωπο, από πολύ νεαρή ηλικία.

teen5.jpg
Λόγω του προβλήματος της, υπέφερε για πολλά χρόνια τις κοροϊδίες των συμμαθητών της, με τους Φίλους της στο σχολείο να την αποκαλούν «μαϊμού» και «γιαγιά».

Χαρακτηριστικό είναι πως κάποια στιγμή οδηγός λεωφορείου την ανάγκασε να κατέβει από το όχημα, επειδή δεν πίστευε πως είναι παιδάκι!

teen4.jpg
Μετά από αυτά τα δύσκολα χρόνια όμως, η Zara μπορεί να χαμογελά και να ελπίζει ξανά, αφού ένας από τους κορυφαίους χειρουργούς στην Αμερική, προσφέρθηκε να της κάνει εγχείρηση τζάμπα στο πρόσωπο, ώστε να διορθώσει το πρόβλημα της.

teen3.jpg
Πλέον, η 16χρονη μπορεί και ζει όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, ενώ διατηρεί και σχέση με τον Ricky Andrews, κάνοντας όνειρα να μπει στο Πανεπιστήμιο, ενώ λέει πως συγχωρεί όλους όσους της φέρθηκαν άσχημα στο παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top