ΔΕΙΤΕ: Ποια είναι η 16χρονη κόρη της 41χρονης οδηγού στο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο

«Έφυγε» από τη ζωή, μαζί με τη μητέρα και τις κολλητές της

ΔΕΙΤΕ: Ποια είναι η 16χρονη κόρη της 41χρονης οδηγού στο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο

Μαρία-Ειρήνη. Μια από τις τέσσερις 16χρονες κοπέλες, που έφυγαν τόσο τραγικά από τη ζωή, μετά από τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο, και ένα από τα πλέον τραγικά πρόσωπα της υπόθεσης, μιας και η μητέρα της είναι αυτή που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο που σκόρπισε το θάνατο σε όλες τους.

Χαμογελαστό κορίτσι, στο άνθος της ηλικίας της και έχοντας όλη τη ζωή μπροστά της, δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της τι θα επακολουθούσε μετά το σχολικό party.

maria eirini.jpg

Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο της 41χρονης μητέρας της μαζί με τις τρεις κολλητές της, Μαρίνα, Σία και Κάτια, για να τις γυρίσει όλες ασφαλείς στο σπίτι, δεν περίμενε την τραγική τροπή των γεγονότων.

Λίγα μέτρα μακριά, το αυτοκίνητο ξέφυγε από τον έλεγχο της μαμάς της, και ακολούθησε μια ξέφρενη πορεία, κόβοντας το νήμα της ζωής όλων τους.

Η Μαρία Ειρήνη είχε το μέλλον μπροστά της. Από το προφίλ της στο Facebook, φαίνεται ��ως λάτρευε τον Αλέξη Γεωργούλη και τους Jon Bon Jovi. Είχε όνειρα, και αισιοδοξία. Δυστυχώς όμως, η ζωή της έληξε άδοξα, σε ένα δυστύχημα του οποίου οι ακριβείς συνθήκες παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top