ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ: Το video που ετοίμασαν οι φίλοι της Σίας για να την αποχαιρετίσουν

«Για έναν άγγελο που μας έφυγε μακριά μας»-ΔΕΙΤΕ παλιές ευτυχισμένες της στιγμές

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ: Το video που ετοίμασαν οι φίλοι της Σίας για να την αποχαιρετίσουν

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Άγιο Στέφανο, όταν έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο, μια 41χρονη γυναίκα και τέσσερις 16χρονες (η μια εξ΄αυτών κόρη της), όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, ανετράπη με αποτέλεσμα να βρουν και οι πέντε ακαριαίο θάνατο.

Από τη στιγμή που η σοκαριστική είδηση έγινε γνωστή, οι προσωπικοί λογαριασμοί των κοριτσιών στο Facebook, έχουν κατακλυστεί από μηνύματα φίλων και συμμαθητών τους, που δεν μπορούν να πιστέψουν ο,τι συνέβη.

siaaa.jpg
Μάλιστα οι φίλοι της μιας εκ των κοριτσιών, της Σίας, ετοίμασαν και ένα πολύ συγκινητικό video, το οποίο ξεκινά με τη φράση: «Για έναν άγγελο που έφυγε μακριά μας» αναγράφοντας την ημερομηνία που «έφυγε» η Σία.

Στο video, θα δείτε συγκεντρωμένες φώτο από παλιές ευτυχισμένες στιγμές της 16χρονης άτυχης κοπέλας, ενώ στο background παίζει το τραγούδι «Το αίμα μου» του Θάνου Πετρέλη, με τους στίχους κάποια στιγμή ν΄αναφέρουν:

«Το αίμα μου μαρμάρωσε
Στο παγερό σου αντίο
Κι η καρδιά μου πάγωσε
Και έσπασε στα δύο».

Στο τέλος του video, αναφέρονται τα εξής συγκλονιστικά λόγια:

«Έχασα το χαμογελάκι σου, έχασα αυτά τα όμορφα μπλε ματάκια σου… έχασα τη ζεστή αγκαλιά σου… δεν έχω ιδέα τι να πω…Μια μέρα θα σε βρω και θα είμαστε μαζί στο υπόσχομαι… Το γιατί με άφησες, ένας θεός ξέρει που σε πήρε μακριά μου… Σ΄αγαπώωωω… το νου σου εκεί πάνω μικρή μου! Σ΄αγαπώωωωωωω».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top