ΘΑΥΜΑ: Του έλεγαν πως μετά από 54 χημειοθεραπείες θα έμενε στείρος, αλλά έκανε μωρό!

Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία ζωής του πατέρα-ήρωα με όγκο στον εγκέφαλο

Απίστευτη και όμως αληθινή, είναι η ιστορία του 34χρονου σήμερα, Ben Lindon, ο οποίος στα 29 του διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος δεν «παίρνει» χειρουργείο.

dad1.jpg
Ο 34χρονος δημοσιογράφος, υπεβλήθη έκτοτε σε ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ χημειοθεραπείες ώστε να αντιμετωπίσει τον όγκο στον εγκέφαλο.

dad2.jpgdad3.jpg

Μάλιστα, ο Lindon, είναι το νεαρότερο άτομο στην Αγγλία που έχει υποβληθεί σε τόσες πολλές χημειοθεραπείες και ραδιοθεραπείες.

Εξαρχής, οι γιατροί του είχαν πει πως το τίμημα για να σωθεί η ζωή του, θα ήταν να μείνει στείρος από τις πολλές χημειοθεραπείες.

dad6.jpg
Ωστόσο, ο Ben με τη θέληση του για ζωή , αψήφησε όλα τα προγνωστικά, μιας και η 30χρονη αρραβωνιαστικιά του, Kate McCreanor, έφερε στον κόσμο πριν εννέα μήνες, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη Martha.

dad8.jpgdad9.jpg
«Όταν η Kate μου είπε πως είναι έγκυος, νόμιζα πως μάλλον κάνει λάθος. Όταν γεννήθηκε η Martha, ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Τώρα απλά είμαι τρισευτυχισμένος και απολαμβάνω κάθε στιγμή της πατρότητας» λέει.

dad4.jpg
Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογείται πως όταν το 2008 λίγο πριν τα 29α γενέθλια του διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο, πίστευε πως καμία γυναίκα μετά από αυτό δεν θα τον ήθελε, ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορούσε ούτε παιδί να κάνει.

dad5.jpg
Η μοίρα όμως τα έφερε αλλιώς, και το 2011 γνώρισε σε party την Kate.

Άρχισαν να μιλάνε, να βγαίνουν, και σύντομα έγιναν ζευγάρι, μιας και η Kate δεν είχε κανένα πρόβλημα με την κατάσταση της υγείας του.

Σήμερα, ο Ben είναι αποφασισμένος να ζήσει για να δει την κόρη του να μεγαλώνει, ενώ θα παντρευτεί και την αγαπημένη του το επόμενο διάστημα.


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top