Ελεύθερη θα είναι για το κοινό η παραλία της Αθηνάς Ωνάση!

Εμπάργκο έχει βάλει ο Ριμπολόβλεφ να μην διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία

Ελεύθερη θα είναι για το κοινό η παραλία της Αθηνάς Ωνάση!
​Πλούσιο είναι το ρεπορτάζ του STAR από τον Σκορπιό και την πολυαναμενόμενη άφιξη του δισεκατομμυριούχου Ρώσου.

Οι νέοι ιδιοκτήτες αλλάζουν τα δεδομένα στο νησί, ενώ προσκάλεσαν την Αθηνά Ωνάση στο μεγάλο πάρτι που θα κάνουν τις επόμενες ημέρες.

Αποκλεισμένες ήταν την Πέμπτη όλες οι παραλίες του θρυλικού Σκορπιού. Σημαδούρες έδειχναν στους τουρίστες ότι δεν μπορούν να πλησιάσουν κι έτσι όσοι ξεκίνησαν με το σκάφος από τη Λευκάδα για να κολυμπήσουν στο νησί του Αριστοτέλη Ωνάση έμειναν με την όρεξη...

Μάλιστα, αν και υπάρχει ο φόβος ότι ο κύριος Ριμπολόβλεφ θα έρθει και θα απομονώσει το νησί και τις παραλίες του, φαίνεται ότι θα γίνει το αντίθετο.

Σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται ότι θα ανοίξει για πρώτη φορά στο κοινό τη μεγάλη παραλία στην ανατολική πλευρά του νησιού. Εκεί που βρίσκεται το beach bar της Αθηνάς Ωνάση.

Εκεί, όπου χαλάρωνε η Χριστίνα με τους διάσημους φίλους της, εκεί όπου κολυμπούσε η Τζάκι Κέννεντι και η Μαρία Κάλλας!

Με ένα λαμπερό πάρτι θα γιορτάσει ο Ρώσος κροίσος για τις πρώτες του διακοπές στον Σκορπιό..

Αναμένονται λαμπεροί καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, επιχειρηματίες, μέλη του διεθνούς jet set θα δώσουν το παρών, αλλά επίσης ακούγεται ότι ανάμεσα στους προσκεκλημένους θα είναι και η Αθηνά Ωνάση, αφού όπως είναι γνωστό διατηρεί φιλικές σχέσεις με την κόρη του Ρώσου μεγιστάνα, Εκατερίνα.

Εμπάργκο έχει βάλει ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ σε όλους τους υπαλλήλους στο Σκορπιό. Όπως αναφέρει ρητά το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει δεν πρέπει να διαρρεύσει η παραμικρή πληροφορία για τον μεγιστάνα, τις κόρες του και το νέο τους νησί.

Μάλιστα υποχρεώνει όλους τους υπαλλήλους στην αρχή της βάρδιάς τους να αφήνουν τα κινητά τους στην ασφάλεια, έτσι ώστε να μην μπορούν να βγάλουν κάποια φωτογραφία στα σπίτια ή τους κήπους την ώρα που εργάζονται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι εντολές που έχουν δοθεί στο προσωπικό, πρέπει να είναι όλα έτοιμα μέχρι τις 10 Ιουλίου, αφού η άφιξη των Ριμπολόβλεφ αναμένεται στα μέσα του μήνα.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top