Υπάλληλος κινητής τηλεφωνίας υπεξαίρεσε... 49.000 ευρώ από λογαριασμούς πελατών!

Έφτιαξε περιουσία σε λιγότερο από ένα χρόνο

Υπάλληλος κινητής τηλεφωνίας υπεξαίρεσε... 49.000 ευρώ από λογαριασμούς πελατών!

49.000 ευρώ κατάφερε να υπεξαιρέσει από λογαριασμούς πελατών ένας υπάλληλος σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.

Πρόκειται για ένα 49χρονο υπάλληλο από τα Μετέωρα Θεσσαλονίκης, οποίος απέσπασε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό μέσα σε περίπου ένα χρόνο!

Τελικά, έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία τον κατήγγειλε και συνελήφθη σε Περιφερειακή Οδό.

Όπως έγινε γνωστό εισέπραττε χρήματα από εξόφληση λογαριασμών διαφόρων υπηρεσιών (ΔΕΗ, ΕΥΑΘ, ΟΤΕ, ΤΕΒΕ) και κινητής τηλεφωνίας, τα οποία δεν παρέδιδε στην επιχείρηση, ως όφειλε, αλλά τα έβαζε στην τσέπη του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι, ο προαναφερόμενος υπάλληλος, κατά το χρονικό διάστημα Απριλίου 2012 έως και 17-06-2013, παραλάμβανε χρήματα από εξόφληση διαφόρων λογαριασμών πελατών του καταστήματος, τους έδινε απόδειξη η οποία έφερε σφραγίδα του καταστήματος ως αποδεικτικό πληρ��μής, πλην όμως δεν παρέδιδε τα παραληφθέντα χρήματα και τους λογαριασμούς στην επιχείρηση.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντός τσάντας ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 217 απλήρωτοι λογαριασμοί διαφόρων υπηρεσιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top