Βίντεο: 3χρονος ακούει για πρώτη φορά την φωνή του!

Δείτε την συγκινητική αντίδρασή του

Είναι ότι πιο συγκινητικό: Ένα παιδάκι μόλις 3 ετών ακούει για πρώτη φορά την φωνή του! Ο μικρούλης Grayson Clamp γεννήθηκε με μια ανωμαλία που του στέρ��σε την αίσθηση της ακοής.

Οι γονείς του ήθελαν πολύ να βρουν ��να τρόπο να ακούει. Η πρώτη προσπάθεια ήταν αποτυχημένη και έτσι στράφηκαν σε μια μέθοδο που δεν είχε δοκιμαστεί ποτέ σε παιδιά, στα ακουστικά εμφυτεύματα εγκεφαλικού στελέχους.

Πρόκειται για μια μέθοδο που έχει εφαρμοστεί από το 1979 σε ενήλικες. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται σε ανήλικο άτομο.

Η επέμβαση ήταν πετυχημένη και έτσι ο Grayson, ο οποίος είχε την τύχη να υιοθετηθεί από δύο φανταστικούς ανθρώπους, μπορεί να ακούει!!!

Το στιγμιότυπο που ακούει την φωνή του μπαμπά του για πρώτη φορά είναι συγκινητικό, καθώς είναι δύσκολο για ένα παιδί αυτής της ηλικίας να εκφράσει πώς αισθάνεται και οι αντιδράσεις του απεικονίζονται μόνο στο πρόσωπο του.

Δείτε το βίντεο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top