Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου

Περιμένει την απάντηση στην αίτηση αποφυλάκισης

Στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» για νέες προγραμματισμένες εξετάσεις μεταφέρθηκε το πρωί η Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου, η οποία έχε ήδη υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης για λόγους υγείας αλλά και επικοινωνίας με το ανήλικο παιδί της.

Κρατώντας ένα φάκελο με εξετάσεις στα χέρια της, βγήκε από το νοσοκομείο φανερά καταβεβλημένη.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένες εξετάσεις για τα προβλήματα υγείας , π��υ όπως αναφέρει, αντιμετωπίζει.

Η κ. Σταμάτη δεν απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου του STAR. Μπήκε στην κλούβα της αστυνομίας που την μετέφερε και πάλι στις φυλακές.

Η κατηγορουμένη περιμένει εντός των ημερών την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για την αίτηση αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει με την οποία επικαλείται σειρά σοβαρών προβλημάτων υγείας που πιθανόν θα την οδηγούν σε χειρουργική επέμβαση:

«Πρόκειται για πραγματικό, διαγνωσμένο πλέον, πρόβλημα υγείας μου, κι όχι για έωλο ή αναπόδεικτο ισχυρισμό που προβάλλεται καταχρηστικά. Η υγεία μου είναι το πολυτιμότερο αγαθό όχι για μένα την ίδια, αλλά για να έχει το παιδί μου υγιή μητέρα που να μπορεί να το φροντίσει και να το υποστηρίξει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τ��υ» ανέφερε στην αίτηση της.

Η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος παραβρίσκεται πλέον σε όλες τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου και των υπολοίπων κατηγορουμένων συνεχίζεται με ανάγνωση εγγράφων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top