Θρήνος στην κηδεία του 37χρονου αστυνομικού που σκότωσαν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

Φωτογραφίες και βίντεο από το τελευταίο ''αντίο''

Το τελευταίο αντίο στον 37χρονο άτυχο αστυνομκό Γιώργο Ανδριτσόπουλο που έπεσε νεκρός εν ώρα υπηρεσίας την Δευτέρα τα ξημερώματα από τα πυρά ένοπλων κακοποιών στο Δίστομο, είπαν σήμερα με όλες τις τιμές όπως αρμόζει σε έναν "ΗΡΩΑ".

0ast_k.jpg
Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στο χωριό του, τον Δαφνιά Μακρυνείας και τον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης, παρουσία συγγενών, φίλων, πλήθους κόσμου, αλλά και πολλών συναδέλφων τόσο από την Βοιωτία όπου υπηρετούσε τον τελευταίο χρόνο όσο και από την Α.Δ Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

0ast_k2.jpg
Τραγική φιγούρα είναι η γυναίκα του, που σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. Είναι απαρηγόρητη και σε κατάσταση σοκ, αφού δεν μπορεί να πιστέψει το δράμα που έμελλε να βυθίσει στο πένθος την οικογένεια της. Στην ίδια κατάσταση βρίκεται και ο αδερφός του, ο οποίος είναι και αυτός αστυνομικός και υπηρετεί στο Α.Δ Αιτωλίας.

0ast_k3.jpg
Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον 37χρονο, ζητώντας παράλληλα Δικαιοσύνη για τον "ΗΡΩΑ" που όπως φώναζαν χάθηκε άδικα κάνοντας το καθήκον του, εκτεθημένος στους αδίστακτους κακοποιούς.

0ast_k6.jpg
Μεταξύ άλλων στην τελετή παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του υπ.Δικαιοσύνης κ.Ανδρεουλάκος, ο αρχηγός της ελληνικής αστυνομίας και ο επιτελάρχης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστ.Υπαλλήλων κ.Φωτόπουλος, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της περιφέρειας κ.Μάτσικας, ενώ παρευρέθηκαν και ο Διευθυντής του τμήματος της Βοιωτίας όπου υπηρετούσε τον τελευταίο χρόνο ο άτυχος αστυνομικός, και σύσσωμη η ηγεσία της Α.Δ Αιτωλίας και Ακαρνανίας με τον κ.Πιστιόλη και τον κ.Αποστολόπουλο.

0ast_k4.jpg

Στο μεταξύ, ζήτημα τιμής είναι για τους αστυνομικούς η ανεύρεση των δραπετών. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ασύλληπτους Αλβανούς δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων, που εξακολουθούν να βρίσκονται στην περιοχή, σκορπώντας τον τρόμο και τον φόβο στους κατοίκους.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top