ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ: Μητέρα στην Αχαϊα κάνει σεξ με τον 18χρονο γιο της

Μετά από διάγνωση γιατρού- Κάντε ΚΛΙΚ και διαβάστε μια απίστευτη υπόθεση!

ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ: Μητέρα στην Αχαϊα κάνει σεξ με τον 18χρονο γιο της

«Τα Σόδομα και τα Γόμορα» γίνονται εδώ και λίγους μήνες σε ένα χωριό της Αχαΐας- Ηλείας, όπου μία 45χρονη μητέρα κάνει σεξ με το 18χρονο… γιο της και μάλιστα μετά από διάγνωση γιατρού!!! Μην τρίβετε τε μάτια σας, καλά διαβάσατε!

Το απίστευτο περιστατικό άρχισε πριν από τρεις μήνες περίπου, όταν ο 18χρονος άρχισε να παραπονείται πως πονάει στα γεννητικά του όργανα, ενώ υποστήριζε πως πρέπει να έχει πρόβλημα στους λεμφαδένες καθώς ήταν πρησμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φοβούμενη η μητέρα του τον οδήγησε στο γιατρό, όπου μετά από εξέταση διαπιστώθηκε πως ο νεαρός όχι μόνο δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας, αλλά ήταν …γεμάτος από ορμές, τις οποίες ήταν επιβεβλημένο κάπου να τις «καταθέσει» καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε καμία σεξουαλική εμπειρία.

Και έτσι και έγινε! Αλλά όχι με κάποια γυναίκα ή κάποιο κορίτσι της ηλικίας του αλλά με την ίδια του τη μητέρα. Ο λόγος; Επειδή η 45χρονη γυναίκα δεν ήθελε να κολλήσει το γιο της τυχόν αφροδίσια νοσήματα από κάποια «ξένη» και έτσι αποφάσισε να πλαγιάζει εκείνη με το γιο της!!! ΤΡΑΓΙΚΟ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top