Παπαγεωργόπουλος μέσα από τη φυλακή: Λάθος η απόφαση των δικαστών-Θα δημοσιεύσω στοιχεία

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή του

Νέα ανακοίνωση στην προσωπική του ιστοσελίδα έστειλε μέσα από την φυλακή ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Ο πρώην δήμαρχος χαρακτηρίζει την απόφαση φυλάκισής του «τελείως λανθασμένη» και εύχεται κανένας να μην αδικηθεί τόσο όσο εκείνος, ενώ υπόσχεται στον λαό της συμπρωτεύουσας ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα δώσει στην δημοσιότητα νέα στοιχεία και επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν την αθωότητα του.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου:

«Σήμερα Παρασκευή, 108 ημέρες μετά την ΑΝΑΙΤΙΑ φυλάκισή μου και μετά 2 ολόκληρα χρόνια άδικου διασυρμού, εδόθη στη δημοσιότητα η ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ απόφαση των δικαστών μου.
ΑΝΑΙΤΙΑ χαρακτήρισα την φυλάκισή μου, διότι σε όλη μο�� τη ζωή τήρησα με απόλυτη αυστηρότητα το Σύνταγμα και τους Νόμους, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τον Ελληνικό Λαό και προσέφερα με άκρα ανιδιοτέλεια όσα περισσότερα μπορούσα στην Ελληνική Κοινωνία και ιδιαίτερα στους Θεσσαλονικείς.
ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ χαρακτήρισα την απόφαση, διότι είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια περίπτωση ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.
Χωρίς να έχω ως Δήμαρχος καμία απολύτως αρμοδιότητα στην διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, χωρίς να γνωρίζω τον επίορκο υπάλληλο και τις πλαστογραφίες και υπεξαιρέσεις που διενεργούσε χρόνια ολόκληρα πριν οι Θεσσαλονικείς με εκλέξουν Δήμαρχό τους, χωρίς να έχω μαζί του οποιαδήποτε υπηρεσιακή σχέση, χωρίς καμία παρέμβαση σε οποιοδήποτε στέλεχος της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου ή σε οποιοδήποτε στέλεχος της Διοίκησης μου , χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο εναντίον μου, χωρίς να έχω αποκτήσει πρόσθετα περιουσιακά στοιχεία στα 12 χρόνια της Δημαρχίας μου, χωρίς χρήματα στο εξωτερικό, χωρίς off shore εταιρίες, χωρίς τίποτε εναντίον μου και με όλους τους Ελεγκτικούς Θεσμούς (Ελεγκτικό Συνέδριο, Υπ. Οικονομικών, Υπ. Εσωτερικών, Ορκωτοί Ελεγκτές κ.λ.π.) να με διαβεβαιώνουν εγγράφως για την άριστη λειτουργία των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, βρέθηκα στις φυλακές Διαβα��ών!
Εύχομαι κανένας άνθρωπος να μην αδικηθεί όσο αδικήθηκα εγώ.
Υπόσχομαι στο Λαό της Θεσσαλονίκης ότι εντός των επομένων ημερών θα δώσω στην δημοσιότητα συγκεκριμένα στοιχεία, συγκεκριμένα επίσημα έγγραφα που περιήλθαν σε γνώση μου μόλις προ μηνός και τα οποία θα πείσουν τους πάντες ότι η απόφαση των Δικαστών μου ήταν τελείως λανθασμένη, ότι η προσήλωσή μου στην νομιμότητα ήταν και είναι απόλυτη και ότι δεν καταπάτησα ούτε για μία στιγμή τον όρκο που έδωσα όταν ορκίσθηκα Δήμαρχος Θεσσαλονίκης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top