11χρονος γιος δημοσιογράφου της ΕΡΤ… «καλεσμένος» στο στούντιο!

Τον «έβαλαν» να διαβάσει ένα συγκινητικό κείμενο που έγραψε

Το 11χρονο παιδί ενός εργαζόμενου της ΕΡΤ, είχαν «καλεσμένο» μεταξύ άλλων στο στούντιο της ΝΕΤ προκειμένου να διαβάσει ένα μικρό κείμενο που έγραψε εκφράζοντας μέσα από τα δικά του μάτια τη δυσαρέσκεια του για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Ο μικρός Νικηφόρος Παπαδόπουλος κοιτάζοντας στο χαρτί του σημείωσε με την παιδική φωνούλα του: «Σήμερα δεν πήγα σχολείο γιατί προτίμησα να είμαι εδώ μαζί σας, δίπλα στον πατέρα μου που είναι δημοσιογράφος της ΕΡΤ και εδώ και δ��ο μέρες είναι χωρίς δουλειά. Κύριες Σαμαρά πώς αποφασίζετε μέσα σε μία νύχτα να κλείσετε την ΕΡΤ; Πως σε μία νύχτα αλλάζετε τη ζωή μου και τη ζωή χιλιάδων παιδιών; Ζητάω δουλειά για όλους τους πατεράδες και τις μανάδες της Ελλάδας. Ζητάω δουλειά για μένα αύριο. Το δικαιούμαι και το απαιτώ.»

Δεν λέμε πολύ συγκινητικά όλα όσα σκέφτηκε ο γλυκός Νικηφόρος αλλά πόσο σωστό είναι να εκθέτουν ένα παιδί στην κάμερα κάνοντας ζουμ στο ολοκάθαρο πρόσωπό του την ώρα που διάβαζε το γεμάτο συναισθήματα κείμενό του;;;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top