«Γκέι λόμπι» στο Βατικανό αναγνωρίζει ο Πάπας

Διαβάστε τί αποκαλύφθηκε από συνομιλία του

«Γκέι λόμπι» στο Βατικανό αναγνωρίζει ο Πάπας

Την ύπαρξη ενός «γκέι λόμπι» και ενός «ρεύματος διαφθοράς» στο Βατικανό φέρεται να αναγνώρισε ο Πάπας Φραγκίσκος, σύμφωνα με δημοσιεύματα καθολικών Μέσων Ενημέρωσης, τα οποία δεν αμφισβήτησε το Βατικανό.

Ο Πάπας φέρεται να έκανε αυτά τα σχόλια κατά τη διάρκεια συνομιλίας που είχε με αντιπροσώπους οργανισμού από τη Λατινική Αμερική.

Σε αυτήν την συνομιλία, ο Πάπας εμφανίζεται να κάνει αναφορά σε διάφορα θέματα, ανάμεσα στα οποία τα προβλήματα στον γραφειοκρατικό μηχανισμό του Βατικανού.

Σύμφωνα με την περίληψη της συζήτησης, ο Πάπας είπε πως «στην Κούρια υπάρχουν και άγιοι άνθρωποι, πραγματικά, αλλά υπάρχει και ένα ρεύμα διαφθοράς, υπάρχει κι αυτό, είναι αλήθεια». Σε άλλο σημείο γράφεται: «Αναφέρεται ένα γκέι λόμπι, και είναι αλήθεια, υπάρχει, πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού, Φεντερίκο Λομπάρντι απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το δημοσίευμα. «Ήταν μία ιδιωτική συνάντηση, οπότε δεν έχω να κάνω σχόλια για το περιεχόμενό της» είπε, όπως αναφέρει το Reuters.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top