Συγκλονιστικό βίντεο-Μαρτυρία: "Πήγα στον άλλο κόσμο και... γύρισα!"

"Θυμάμαι 2 ζευγάρια χέρια να έρχονται κοντά μου, σαν χέρια αγγέλων"

Συγκλονιστικό βίντεο-Μαρτυρία: "Πήγα στον άλλο κόσμο και... γύρισα!"

Την περιπέτεια που έζησε όταν πήγε να κάνει το πρώτο του μπάνιο στην παραλία Ζέφυρος, στην πόλη της Ρόδου και η οποία παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του τη ζωή, περιέγραψε ο κ. Μιχάλης Καραγιάννης.

Ο κ. Μιχάλης Καραγιάννης 59 ετών, ανασύρθηκε από συμπολίτες μας, σε μισολιπόθυμη κατάσταση το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, από την θαλάσσια περιοχή του Ζέφυρος, καθώς τα ρέματα τον παρέσυραν στα ανοιχτά και οι δυνάμεις του άρχισαν να τον εγκαταλείπουν.

Ο ίδιος, μόλις βγήκε χθες από το Νοσοκομείο της Ρόδου όπου νοσηλεύτηκε επί διήμερο, πήγε στα γραφεία της «Ροδιακής» θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει και δημόσια, μια γυναίκα κι έναν άντρα που του έσωσαν τη ζωή ρισκάροντας τη δική τους!

Οι άνθρωποι αυτοί μάλιστα, ήταν τόσο σεμνοί, που την ίδια μέρα όταν ο γιος του 59χρονου συμπολίτη μας, έφθασε στο σημείο και τους ζήτησε τα ονόματά τους για να τους ευχαριστήσει και δημόσια, οι ίδιοι το αρνήθηκαν λέγοντας ότι απλά έκαναν το καθήκον τους!

Ο κ. Μιχάλης Καραγιάννης είπε ότι ή��αν σαν να πήγε στον άλλο κόσμο και επέστρεψε έπειτα από θαύμα:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσο ζω την περιπέτεια αυτή, ούτε και τους ανθρώπους που με έσωσαν.
Νωρίτερα είχα κοιτάξει την ακτή και την έβλεπα πάρα πολύ μικρή. Είχα απομακρυνθεί πάρα πολύ. Νόμιζα ότι δεν είχα πλέον καμία ελπίδα!

Το μόνο που θυμάμαι, ήταν δύο ζευγάρια χέρια να έρχονται κοντά μου. Έμοιαζαν με χέρια Αγγέλων!»

Ο κ. Καραγιάννης ξύπνησε στο Νοσοκομείο σαν από όνειρο ή καλύτερα από έναν τρομακτικό εφιάλτη, από τον οποίο βγήκε ζωντανός και δυνατός, χάρη στην αποφασιστικότητα των δύο ανθρώπων που ρίσκαραν ακόμα και τη ζωή τους να τον σώσουν!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top