Μητέρα με ανήλικο παιδί ζουν με τη βοήθεια συμπολιτών τους-Έκκληση για βοήθεια

Ένα δράμα εκτυλίσσεται στη Πρέβεζα

Μητέρα με ανήλικο παιδί ζουν με τη βοήθεια συμπολιτών τους-Έκκληση για βοήθεια

Δραματικές στιγμές ζει μια 40χρονη γυναίκα, όπου χωρίς καθόλου χρήματα προσπαθεί να μεγαλώσει το 7χρονο παιδί της στην Πρέβεζα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα ζει στην κυριολεξία με τη βοήθεια που της προσφέρουν απλόχερα εδώ και ενάμιση χρόνο οι συμπολίτες της.

Το δράμα της οικογένειας δεν έχει τέλος αφού στο σπίτι δεν υπάρχει πατέρας, λόγω προβλήματος υγείας και η 40χρονη καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να τα βγάλει πέρα.

Μέχρι στιγμής το μόνο οικονομικό της έσοδο είναι ένα επίδομα της πρόνοιας το οποίο δεν είναι αρκετό, (αν και το τελευταίο διάστημα δεν το έχει λάβει) αφού διαμένει σε ένα μικρό υπόγειο που και γι’ αυτό πληρώνει ενοίκιο, ενώ για τα έξοδα της ΔΕΗ φροντίζουν οι γείτονές της.

Όλο αυτό τον καιρό όσοι γνωρίζουν το πρόβλημα, αφανείς ήρωες και αυτοί ,προσφέρουν από το υστέρημά τους και αγοράζουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το παιδί.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ιερέας έχει αναλάβει το διάβασμα του μικρού, αφού η μητέρα δε βρίσκεται σε θέση να του παρέχει την όποια μαθησιακή βοήθεια.

Πρόσφατα μάλιστα, κάποιοι ευαίσθητοι Άνθρωποι εξασφάλισαν για την οικογένεια ένα μικρό φουρνάκι για να μπορεί η μητέρα να μαγειρεύει ενώ ήταν απίστευτη η χαρά που ένιωσε ο μικρός όταν του πήγαν ένα μεταχειρισμένο αυτοκινητάκι.

Στην πραγματικότητα αυτό που έχει ανάγκη η οικογένεια, αφού η μητέρα δεν μπορεί να εργαστεί, είναι η εξασφάλιση της καθημερινής διατροφής και των ειδών υγιεινής.


Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο του pamepreveza.gr στο 6978448093 για περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top