Ο Λ. Γαβαλάς ζητά να μεταβιβαστούν τα ακίνητα του στο δημόσιο για την αποπληρωμή του χρέους του

Έκανε έγγραφη προσφορά στο ελληνικό δημόσιο

Ο Λ. Γαβαλάς ζητά να μεταβιβαστούν τα ακίνητα του στο δημόσιο για την αποπληρωμή του χρέους του

Μια ιδιαίτερα συμφέρουσα έγγραφη προσφορά προς το ελληνικό δημόσιο έκανε ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας μόδας Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μεταβιβάζει με αυτήν στο δημόσιο το ακίνητό του στην Κάντζα, αξίας 37 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να αποπληρωθεί το χρέος του ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ!

Πρόκειται για το υπερσύχρονο κτίριο του στην Κάντζα, εκτάσεως 20.000 τ.μ. και αξίας τουλάχιστον 37 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ίσως αποτελέσει πλέον το κλειδί στο να αφεθεί ελεύθερος.

«Η εταιρεία «Λάκης Γαβαλάς» κατέθεσε σήμερα στους εκπροσώπους του ελληνικού δημοσίου επίσημη πρόταση σχετικά με το ακίνητο της Κάντζας, το οποίο προσφέρει στο ελληνικό δημόσιο προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για τα χρέη της. Εύχομαι το ελληνικό δημόσιο να συνεργαστεί να καταλήξουμε σε μία λύση η οποία θα είναι επωφελής για όλους», είπε στο Star ο συνήγορος του κ. Γαβαλά, Γ. Παγορόπουλος.

Η έγγραφη προσφορά του επιχειρηματία έγινε μέσω δικαστικού επιμελητή στον υπουργό Οικονομικών, ως συνέχεια των συζητήσεων που είχαν γίνει για την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής στα εν λόγω γραφεία.

Αυτά αναφέρει η έγγραφη προσφορά

«Η ανώνυμη εταιρεία ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΑΕ, στη συνέχεια της συζήτησης που άνοιξε από την Περιφέρεια Αττικής για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών της στο ακίνητο ιδιοκτησίας της στην Κάντζα Αττικής, συνολικής αξίας 37.000.000 ευρώ, επέδωσε σήμερα 10.6.2013, στους νόμιμους εκπροσώπους του Ελληνικού Δημοσίου κυρίους Υπουργό των Οικονομικών και Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, έγγραφη προσφορά σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 185 του ΑΚ, για τη μεταβίβαση του εν λόγω ακινήτου της σε αυτήν, προκειμένου να εξοφληθούν πλήρως, οι συνολικού ύψους 17.000.000 ευρώ υποχρεώσεις της προς το Ελληνικό Δημόσιο».
Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά ο κ. Γαβαλάς, που κρατείται στις φυλακές όπως και η αδελφή του για χρέη προς το δημόσιο, τακτοποιεί το βασικό ζητούμενο στην υπόθεσή του που είναι η εξόφληση της οφειλής του, ώστε να πάψει και ο εγκλεισμός του στις φυλακές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top