Οι VIP της φυλακής: ο Άκης (Τσοχατζόπουλος), ο Λάκης (Γαβαλάς) και τα άλλα παιδιά

Τι κάνουν και πως συμπεριφέρονται πίσω από την πύλη του Κορυδαλλού

Οι VIP της φυλακής: ο Άκης (Τσοχατζόπουλος), ο Λάκης (Γαβαλάς) και τα άλλα παιδιά

Αποκαλυπτικός για τον χαρακτήρα του καθενός «επώνυμου» κρατουμένου είναι ο τρόπος με τον οποίο περνούν τη μέρα τους και συμπεριφέρονται πίσω από την σιδερένια πύλη των φυλακών Κορυδαλλού οι VIP κρατούμενοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η ζωή πίσω από τα κάγκελα δεν έχει καμία σχέση με την πλούσια και χλιδάτη ζωή που απολάμβαναν στο παρελθόν.

Η καθημερινότητα στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού είναι σκληρή, αν και η συγκεκριμένη πτέρυγα διαφέρει πολύ από τους υπόλοιπους χώρους του Κορυδαλλού, όπου επικρατεί το αδιαχώρητο. Είναι καθαρή και πιο περιποιημένη, οι κρατούμενοι δεν είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον, κοιμούνται στα κελιά τους ανά δυο ή τρεις, προαυαλίζονται στο δικό τους χώρο.

Ο Λάκης Γαβαλάς έχει τοποθετήσει λουλούδια σε μία αυλή, γυμνάζεται, περιποιείται την εμφάνισή του και είναι ευγενικός.

gavalas filaki.jpg
Πιο αγχωμένος είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος συνεχώς τηλεφωνεί και προσπαθεί να βγάλει τη σύζυγό του Βίκυ από τη φυλακή.

akis filaki OK.jpg






Μάκης Ψωμιάδης, Γιάννης Σμπώκος και Νίκος Ζήγρας έχουν προσαρμόσει κι αυτοί με τη σειρά τους τη ζωή τους στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, προσπαθώντας να περάσει ο χρόνος…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top