Ξέσπασμα του πατέρα της Φαίης: στο μνημόσυνο η Μαριαλένα έτρεχε σε καλλιστεία σκύλων!

Νέο επεισόδιο στην πολύκροτη υπόθεση

Νέο επεισόδιο στην οικογένεια της άτυχης Φαίης Μπλάχα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο ύστερα από τον ξυλοδαρμό της από τον Β. Στεφανάκη με τον οποίο διατηρούσε δεσμό, πυροδοτεί η απουσία της αδελφής της Μαρίας – Ελένης από το μνημόσυνο της αδελφής της, το οποίο τελέστηκε την περασμένη Κυριακή στη Νέα Μάκρη! Γεγονός που έκανε ακόμη μεγαλύ��ερη την απογοήτευση του πατέρα τους καπετάν Αντώνη Μπλάχα.

Όπως γράφει το «Έθνος της Κυριακής», η ίδια φέρεται να προτίμησε να παραβρεθεί σε… καλλιστεία σκύλων στη Θεσσαλονίκη!

Όμως, δεν φαίνεται να ήταν η πρώτη φορά που η «Μάνια», όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της, προτίμησε να αποδράσει από το οικογενειακό δράμα. Μία ημέρα πριν εκπνεύσει η αδελφή της, είχε συμμετάσχει και πάλι τότε σε καλλιστεία σκύλων…

«Εμείς θρηνούσαμε τη Φαίη… Η θεία της έκανε ένα μακρινό ταξίδι από την Αμερική ειδικά για αυτό τον σκοπό και η Μαρία-Ελένη προτίμησε ένα ταξίδι αναψυχής στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος σε καλλιστεία σκύλων… Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου. Αν είναι δυνατόν… » ξεσπάει ο πατέρας της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η αδελφή της άτυχης Φαίης, έχει αναρτήσει και στιγμιότυπα από τα καλλιστεία με την συμμετοχή του 22 μηνών σκύλου της Νίτρο, στη σελίδα της στο faebook.