6χρονος έφυγε από το σπίτι γιατί δεν άντεχε άλλο το ξύλο!

Περιπλανιόταν επί δύο ημέρες στους δρόμους…

6χρονος έφυγε από το σπίτι γιατί δεν άντεχε άλλο το ξύλο!

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε στη χώρα μας. Θύμα αυτή φορά φέρεται να είναι ένας 6χρονος,ο οποίος μένει μαζί με την αλβανικής καταγωγής οκταμελή οικογένειά του στην περιοχή της Οβρυάς στην Πάτρα, κάτω από δύσκολες συνθήκες .

Όπως αναφέρει το patrastimes το ηλικίας 6 ετών αγόρι , μετά τον ξυλοδαρμό του από τον πατέρα του για αταξία που έκανε (και που φέρεται να χρησιμοποιείται τακτικά σαν μέθοδος «διαπαιδαγώγησης» των μελών της οικογένειας, δεν άντεξε άλλο και έφυγε από το σπίτι.

Ο 6χρονος περιπλανιόταν στους δρόμους και στα χωράφια στην περιοχή του πρώην Δήμου Μεσσάτιδας επί δύο εικοσιτετράωρα, μέχρι που εντοπίσθηκε εξαντλημένος στο στηθαίο γέφυρας από διερχόμενο ιερέα, που υπηρετεί σε ναό του Δήμου Φαρρών, να έχει ξεσπάσει σε λυγμούς.

Ο μικρός δεν απάντησε στα επίμονα ερωτήματα του ιερά για τον λόγο για τον οποίο κλαίει και ο τελευταίος κάλεσε την αστυνομία η οποία παρέλαβε το παιδί. Όπως μάλιστα διαπιστώθηκε το παιδί δεν είχε φάει τίποτα αυτές τις δύο ημέρες που περιπλανιόταν στους δρόμους!

Η αστυνομία εντόπισε τον πατέρα του παιδιού, στον οποίο έγιναν αυστηρές συ��τάσεις για τη συμπεριφορά του. Το παιδί επέστρεψε σπίτι του, ενώ έχει επιληφθεί και κοινωνικός λειτουργός της υπόθεσης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top