«Ψήνεσαι» για παραλία το weekend; Μάθε πού... θα βρέχει!

Μία ήλιο και μία βροχή ο καιρός - δες αναλυτικά την πρόγνωση

«Ψήνεσαι» για παραλία το weekend; Μάθε πού... θα βρέχει!

Πρώτη ανάρτηση: 08/06/2013 00:39

Καλώς μας ήρθες... βροχοκαίρι! Κρόσια θα μας τα κάνει τα νεύρα ο καιρός το Σαββατοκύριακο, καθώς προβλέπονται ήλιος, σύννεφα, βροχές και καταιγίδες! Πάλι καλά να λες που δεν θα... χιονίσει κιόλας!

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, σήμερα, Σάββατο, προβλέπεται ηλιοφάνεια και μεγάλα διαστήματα συννεφιάς, οι ουρανοί θα ανοίξουν κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια, οι άν��μοι θα πνέουν έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Οι βροχούλες θα μας αδειάσουν την γωνιά από το απόγευμα, για να επανέλθουν την Κυριακή, ενώ ο καιρός αναμένεται να έρθει στα... συγκαλά του από Δευτέρα.

Αναλυτικά, ο καιρός του Σαββάτου ανά περιοχή:

Αττική: μία ήλιος, μία σύννεφα και στο βάθος βροχή, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Άνεμοι βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 18 μέχρι 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: σύννεφα και τοπικές βροχές, άνεμοι μεταβλητοί έως 4 μποφόρ και ο υδράργυρος μεταξύ 17 και 27 βαθμών.

Μακεδονία, Θράκη: σύννεφα φουλ και καταιγίδες το μεσημέρι. Βοριάδες μέχρι 4 μποφόρ και θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: λιακάδα μεν, πιθανότητα βροχής το μεσημέρι δε. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί μέχρι 6 μποφόρ και το θερμόμετρο θα δείξει έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημεριανές ώρες. Άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 14 έως 29 βαθμούς.

Κυκλάδες, Κρήτη: αίθριος καιρός, με βορειοδυτικούς ανέμους μέχρι 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα «πιάσει» τους 27 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: λιακάδα, με βορειοδυτικούς ανέμους έως 5 μποφόρ και θερμοκρασία μεταξύ 17 και 28 βαθμών Κελσίου.

Δες στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star για σήμερα, Σάββατο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top