Πανελλήνιο ΣΟΚ: 16χρονος είναι ένας από τους δολοφόνους υπαλλήλου πρατηρίου καυσίμων!

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα-Τότε ήταν μόλις 13 ετών

Πανελλήνιο ΣΟΚ: 16χρονος είναι ένας από τους δολοφόνους υπαλλήλου πρατηρίου καυσίμων!

​Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 36χρονου Έλληνα υπαλλήλου που εργαζόταν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Μελίσσι Κορινθίας στις 22 Δεκεμβρίου 2010!

Το σοκαριστικό είναι ότι ο ένας εκ των δραστών είναι σήμερα μόλις 16 ετών, πράγμα που σημαίνει ότι όταν έκανε την δολοφονία ήταν μόνο 13!!!

Ο άλλος δράστης είναι 22 ετών.

Ο 16χρονος εμπλέκεται και σε δύο υποθέσεις ληστείας και απόπειρας ληστείας σε κατάστημα στην Τραγάνα Κορινθίας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία και ένοπλη ληστεία, ενώ σε βάρος του ενός εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Κορίνθου.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης ο 16χρονος, αφού μπήκε σε κατάστημα ψιλικών, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, προσπάθησε με την απειλή μαχαιριού να αφαιρέσει χρήματα από την ιδιοκτήτρια, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς συνελήφθη μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών!

Στην κατοχή του 16χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν, μία κουκούλα τύπου « FULL FACE » και ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 21 εκατοστών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 21 Μαρτίου 2013 το απόγευμα, είχε μπει πάλι στο ίδιο κατάστημα και με την απειλή μαχαιριού, είχε αφαιρέσει το χρ��ματικό ποσό των 100 ευρώ.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε επίσης ότι, ο 16χρονος και ο 22χρονος, την 22-12-2010 το βράδυ, στο Μελίσσι Κορινθίας, αφού πήγαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, με την απειλή όπλου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Στη συνέχεια και κατά την αποχώρηση τους, ο ένας από αυτούς, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 36χρονο υπάλληλο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, όπου και υπέκυψε στα τραύματα του.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντόπισαν στο Πάσιο Κορινθίας και συνέλαβαν τον 22χρονο, στην οικία του οποίου βρήκαν και κατάσχεσαν, έξι πακέτα λαθραίου καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη και άλλων αδικημάτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top