Δάφνη: Μέσα σε τάπερ η βόμβα στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

Στο "μικροσκόπιο" της Αντιτρομοκρατικής τα ευρήματα- Εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

Δάφνη: Μέσα σε τάπερ η βόμβα στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

Στο «μικροσκόπιο» της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκονται τα ευρήματα από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Δάφνη μετά από βόμβα που έβαλαν άγνωστοι στο αυτοκίνητο της Διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού.


Τελικά μετά τις έρευνες αποκαλύφθηκε ότι ο ωρολογιακός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε πλαστικό τάπερ, ε��ώ τα περισσότερα ευρήματα από την έκρηξη καταστράφηκαν από τον αφρό και το νερό που έριξαν οι πυροσβέστες για να σβήσουν τη φωτιά στο Ι.Χ. Αυτό φυσικά έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με αξιωματικό της Αστυνομίας, τα λιγοστά υπολείμματα του ωρολογιακού μηχανισμού που συνέλεξαν οι πυροτεχνουργοί από το σημείο, έχουν μεταφερθεί ήδη στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

1937029.jpg

Όπως σας είπαμε και νωρίτερα, οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας και με δεδομένο το διπλό προειδοποιητικό τηλεφώνημα κάνουν λόγο για τρομοκρατικό χτύπημα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το ποιος κρύβεται πίσω από την επίθεση.

Όπως επισημαίνει ο αξιωματικός το διπλό προειδοποιητικό τηλεφώνημα δείχνει επίσης ότι αυτοί που τοποθέτησαν τον ωρολογιακό μηχανισμό, δεν ήθελαν να έχουν θύματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top